Video Online Emisiunea MPFM 5 din 17 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 17 decembrie 2015O nouă zi de competiţie aduce răsturnări de situaţie nebanuite. Ce poliţe se platesc între concurenţi şi care sunt urmările acestora, aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00. In ultima perioada Crina si Lavinia au avut diverse dispute, iar de curand Crina a fost avertizata de sustinatori in privinta acesteia. Crina se simte singura in competitie. Atata doamna Luiza, cat si Lavinia au spus despre Crina ca se supara prea repede. Concurenta s-a aparat, spunand ca nu suporta cearta.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Alexandru si-a exprimat dorintele legate de cum ar trebui sa arate si sa fie viitoarele concurente.

Desi Valentina i-a spus lui Aurel ca nu si-ar dori sa vina mama lui in competitie, in locul doamnei Mioara, in direct Valentina s-a aratat entuziasmata si dornica de venirea viitoarei sale soacre in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Constantin a incercat noi tehnici de cucerire a Mihaelei.

Intre Adriana si Mihaela nu exista nicio sansa de impacare. Valentin i-a povestit Adrianei ca la inceputul competitiei, Mihaela a incercat sa-l impiedice sa formeze un cuplu cu ea si a dorit ca el sa aiba o relatie cu Loredana. A incercat Mihaela sa le puna “bete-n roate” Adrianei si lui Valentin?

Sunt impreuna de cateva luni si par sa aiba o relatie serioasa, insa recent, Valentin si Adriana s-au certat. Ingrijorat de faptul ca iubita lui nu manancă mai nimic, acesta a discutat despre acest aspect cu Eduard, fapt ce a starnit revolta Adrianei. Totusi, lucrurile dintre ei s-au mai imbunatatit, caci concurenta a trecut peste acest moment tensionat.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *