Video Online Emisiunea MPFM 5 din 17 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 17 noiembrie 2015A doua zi a săptămânii debutează cu subiecte incendiare! Se reglează conturi, se plătesc poliţe; confruntările continuă mai necruţătoare ca niciodată! Până unde se va ajunge? Aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Dupa o scurta si furtunoasa poveste de dragoste, Loredana si Nicolae s-au despartit! Loredana: “Nicolae crede ca eu fug de el, dar si-a creat o idee complet gresita!” Nicolae: “Am simtit ca Loredana ma respinge, de aceea m-am racit fata de ea!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Cosmin le-a reprosat baietilor din dormitorul alaturat ca nu respecta orele de somn! Reprosurile sale au aprins o disputa de proportii intre mame si fete!

Mirosul de nesuportat al unui vas uitat in chiuveta a aprins flacara revoltei in randul fetelor!

La scurt timp dupa ce Emanuel a ironizat povestea de viata a Emiliei, Valentin s-a aratat indignat de comportamentul concurentului, iar asta a starnit discutii aprinse. Chiar si acum, la cateva saptamani dupa momentul respectiv, Emanuel nu l-a iertat pe Valentin si l-a criticat din nou, pentru ca a “trecut” de partea fetelor.

Liliana s-a bucurat, la sfarsitul saptamanii, de vizita mamei sale si a matusii, insa momentul inedit a fost umbrit de o situatie tensionata. Mai exact, familia ei i-a cerut socoteala lui Emanuel, care a criticat aprig relatia Lilianei cu fostul iubit.

Emanuel s-a distrat duminica in compania Danielei Crudu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *