Video Online Emisiunea MPFM 5 din 17 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 17 septembrie 2015Tensiunile dintre concurenti se amplifica! Aprigi dispute cutremura Casa Baietilor; se dau adevarate batalii! Descoperiti declaratii cutremuratoare, argumente patrunzatoare si decizii greu de digerat, astazi, de la 11:15 si 14:00! Curatenia continua sa le dea batai de cap baietilor! Emanuel a fost invinuit pentru ca este considerat un caracter slab. Emanuel este considerat o tinta usoara de unii baieti! Concurentii considera ca actuala imagine a sa este o masca pentru a atrage simpatia celor din jur. Tudor: “Simt că Emanuel caută conflicte!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Ieri, fetele l-au ales pe Valentin pentru a trece pragul casei lor! Unii dintre concurenti l-au acuzat pe acesta de ipocrizie! Robert si Eduard l-au acuzat pe Valentin ca si-a asigurat un avantaj inainte de startul competitiei!

Baietii au facut acuzatii controversate la adresa lui Valentin! Robert si Eduard l-au acuzat pe concurent ca incearca sa atraga simpatia publicului, dezvaluindu-si povestea trista de viata!

Concurentii din casa “Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o surpriza neasteptata, in cursul zilei de joi. Izolati de familie, prieteni, dar si de fostii concurenti, acestia au primit o vizita fulger, atunci cand se asteptau mai putin.

Scandal de proportii în casa “Mireasa pentru fiul meu”: Robert si Valentin au fost la un pas sa se ia la bataie! Robert si Eduard l-au acuzat pe Valentin ca incearca sa atraga simpatia publicului dezvaluindu-si povestea trista de viata.

Curatenia continua sa le dea batai de cap baietilor! Emanuel a fost invinuit pentru ca este considerat un caracter slab. De aceea, acuzatiile lui Stefan l-au adus pe Emanuel in pragul disperarii, dorindu-si sa plece din competitie.

Supravegheata indeaproape de “soacra” – doamna Virginia, Oana si-a etalat indemanarea in bucatarie, unde a gatit ciorba de pui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *