Video Online Emisiunea MPFM 5 din 18 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 18 decembrie 2015Ajunul Finalei Săptămânale aduce dezvăluiri ce pot răsturna calculele concurenţilor! Iţele dragostei sunt mai încurcate ca niciodată, iar prieteniile sunt sufocate de rivalităţi! Descoperiţi mai multe astazi, de la 11:15 si 14:00! Baietii fara mame in competitie nu prea vor sa-si aiba mamele alaturi. Alegerea filmului a provocat scantei intre cei 4 magnifici de duminica. In adolescenta, doamna Luiza a cochetat cu celebritatea. O portie de tort a pus in pericol prietenia dintre fete. Cristina s-a suparat pe Oana si Liliana, pe care le-a surprinsa infruptandu-se cu pofta dintr-un tort. Cristina catre Oana si Liliana: “Sunteti niste balene esuate! Fomistelor!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Baietii au constatat si ei ca fetele s-au ingrasat.

Prietenia dintre Cristina si Liliana este pe cale sa se franga din cauza spinilor rivalitatii.

Florentina s-a mutat langa Tudor. Concurenta s-a indepartat de Tudor, dupa ce a aflat parerea familiei lui despre ea.

Intr-o seara, Tudor si doamna Luiza au pus tara la cale.

Lavinia a incercat sa o cupleze pe Crina cu Tudor.

Tudor isi doreste sa o ia pe Florentina cu el, daca va castiga excursia in Dubai.

Intrebata in emisiune cu cine ar alege sa iasa la o cina romantica, Florentina a spus ca l-ar alege pe Tudor.

Florentina si Tudor au mers in casa baietilor pentru a discuta ca intre iubiti, unde au avut la dispozitie 2 ore de a petrece timpul impreuna.

Recent, razboiul dintre Lavinia si Valentina a atins apogeul. Valentina banuieste ca Lavinia se foloseste de subtilitati pentru a crea suspiciuni in relatia ei cu Aurel. Lavinia s-a simtit persiflata de ironiile Valentinei.

Situatia incerta dintre Mihaela si Constantin a starnit numeroase controverse la adresa concurentei.

De curand, Mihaela s-a confruntat cu un val de reprosuri fara precedent. Valentin a spus ca Mihaela nu a avut o parere buna despre Constantin la inceputul competitiei.

Prieteniile ce se conturau la inceputul competitiei au devenit istorie. Conflictele dintre concurenti au starnit reprosuri intre Aurel si Valentina. Aurel este convins ca Mihaela a vorbit urat despre el si Valentina la inceputul competitiei. Disputele cu Mihaela, i-au adus pe Aurel si Valentina in pragul despartirii.

Prietenia dintre Adriana si Mihaela s-a transformat intr-o crancena rivalitate.

Adriana: “Mihaela este ipocrita! Una spune in fata, alta face pe la spate!”

Tudor si Florentina sunt din ce in ce mai apropiati. Desi de multe ori parea ca a renuntat, Tudor incearca din nou sa o cucereasca pe Florentina.

Constantin se simte amagit de Mihaela.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *