Video Online Emisiunea MPFM 5 din 18 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 18 noiembrie 2015 Probleme in cupluri. Ce reprosuri si-au facut Ana-Maria si Stefan? Ce discutie a purtat ieri Emanuel cu Emilia? Vor forma un cuplu? Aflati astazi, 18.11.2015 de la ora 11:15 si 14:00. Liliana si Florentina sunt bune prietene si se comporta mai ceva ca doua surori. Cele doua concurente au fost surprinse imbratisate in pat. Fiind foarte dragastoase una cu cealalta, acestea au primit avertizarea staff-ului. Alexandru nu renunta la ideea de a-si gasi jumatatea in Casa Mireasa pentru fiul meu si a incercat sa o curteze pe Liliana.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Doamna Virginica l-a rugat pe Ciprian sa-i spuna Oanei sa-i inapoieze bratara oferita in dar.

Stefan s-a infuriat pentru ca a fost nevoit sa il astepte din nou pe Emanuel. Acesta din urma sustine ca nu a dorit sa mearga in Casa fetelor deoarece ii era rau! Ștefan, nervos pe Emanuel: “Se plangea ca ii este rau cu zambetul pe buze!”

Nominalizarile primite de Cristina le-au divizat pe fete! Lavinia a fost considerata vinovata de intrarea Cristinei in cursa spre eliminare.

Adriana s-a aratat foarte dezamagita de faptul ca Emilia s-a aliat cu Lavinia. Adriana: “Ma doare ca Emilia s-a apropiat atat de repede de Lavinia!”

Adriana sustine ca Lavinia va incerca intotdeauna sa influenteze un grup cat mai mare de persoane.

Tudor si doamna Luiza au fost criticati vehement de fete, dupa ce acestia s-au aratat dezamagiti de cadourile pe care le primesc. Mai mult decat atat, cei doi au fost acuzati ca-si schimba opiniile in functie de cum “bate vantul”.

Liliana: “Tudor s-a apropiat de Florentina doar pentru a primi cadouri din partea sustinatorilor!”

Doamna Luiza: “De cate ori Florentina deschide gura, se aud opiniile Lilianei!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *