Video Online Emisiunea MPFM 5 din 18 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 18 septembrie 2015Finala Saptamanii se apropie, iar tensiunile se amplifica! Cuvinte grele s-au spus in Casa Baietilor! Cine simte ca pierde teren? Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Problemele la curatenie l-au adus pe Eduard la capatul rabdarii. Concurentul este de parere ca cineva incearca sa-l provoace prin probleme create la curatenie. Aurel si Ciprian au fost acuzati ca au incercat sa formeze cupluri inainte ca ceilalti baieti sa intalneasca fetele! Concurentii si-au facut planuri de cuplu, desi nu prea au avut contact cu fetele! Robert se teme ca nu va fi placut de Cassandra, fata pe care o place tot mai mult. Robert: “Cassandra este tot ceea ce imi doresc!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Alegerea rochiilor de Gala a provoacat aprige dispute intre fete! Dorinta fetelor de a face dreptate s-a transformat in reprosuri dure!

Fetele si mamele au trecut prin momente dificile intr-o noapte, cand s-au speriat unele de altele. Daca unele concurente au auzit zgomote in baie, doamna Virginica a auzit plansete de bebelus. In incercarea de a calma spiritele s-a iscat un haos total.

Adriana: “Ana-Maria este una dintre fetele care fac cel mai des galagie noaptea!”

Proba de gatit denumita “Nora mea e cea mai buna” a scos la iveala talente nebanuite ale concurentelor, caci au gatit si au aratat ca sunt cu adevarate niste gospodine veritabile. Printre acestea s-a numarat si Valentina, care a preparat mancaruri delicioase, alaturi de doamna Mioara.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *