Video Online Emisiunea MPFM 5 din 19 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 19 noiembrie 201576 de zile s-au scurs de când concurenţii păşeau pe drumul iubirii plin de speranţă, iar rivalităţile sunt mai aprige ca niciodată! Cei ce odinioară îşi jurau prietenie veşnică au devenit rivali necruţători! Care va fi deznodământul confruntărilor, aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! Loredana suspecteaza ca Nicolae s-a despartit de ea pentru a se apropia de Emilia. Emilia: “Loredana ne fixeaza mereu cu privirea pe mine si pe Nicolae!”, “Nicolae s-a grabit cand a format un cuplu cu Loredana!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Secretele fetelor au fost dezvaluite! Loredana sustine ca Emilia s-a imprietenit cu Adriana pentru ca il place pe Valentin!

Emilia: “Loredana l-a placut pe Cosmin, apoi a plans dupa Tudor!”

Natasa: “Cand Crina si Cosmin s-au despartit, Emilia m-a sfatuit sa incerc sa ma apropii de el!”

Valentin si Eduard au avut o noua discutie aprinsa, la scurt timp dupa ce Valentin a marturisit ca vrea sa manance in casa fetelor. Deranjat de faptul ca n-a fost intrebat, Eduard l-a apostrofat pe Valentin, iar in urma discutiei si-au aruncat vorbe grele.

Dupa ce fiul ei a avut o discutie aprinsa cu Eduard, mama lui Valentin a intervenit, in direct, prin telefon, pentru a-i transmite fiului ei un mesaj. Mai exact, doamna Veronica i-a transmis sa nu se mai implice in certurile din casa, iar pe Eduard l-a criticat dur, spunandu-i sa-i lase in pace fiul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *