Video Online Emisiunea MPFM 5 din 19 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 19 octombrie 2015O noua saptamana a inceput, iar aventurile amorezilor pe drumul iubirii continua! Veti descoperi cele mai tari evenimente din weekend, tainele neintelegerilor dintre indragostiti va vor fi divulgate, iar sentimente cu grija ascunse vor iesi la iveala, azi, de la 11:15 si 14:00! Fetele nu rateaza nicio ocazie de a intra in polemici. Rivalitatile dintre fete s-au amplificat: rafuiala midiilor, cel mai recent incident! Cosmin considera ca prietenia cu Lavinia ii dăuneaza Crinei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Dupa ce a facut afirmatii dure, Emanuel a fost criticat intens de cei pe care i-a “vizat”, iar printre acestia s-a numsrat si Stefan. Acesta a marturisit, in direct, ca barbatul petrece foarte mult timp in baie pentru a se da cu crema de corp.

Dupa ce a fost criticat intens de concurenti, mama si bunica lui Emanuel au intervenit. In timp ce mama acestuia i-a spus ca este dispusa sa intre in competitie pentru a fi alaturi de el, bunica lui i-a recomandat sa formeze un cuplu cu Natasa.

Florentina a declarat ca intre ea si Tudor nu poate fi nimic in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *