Video Online Emisiunea MPFM 5 din 2 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 2 decembrie 2015La Finala Săptămânii trecute, Ana-Maria şi Mihai au părăsit competiţia! Ce impresii au lăsat în urmă? Ce dorinţe nespuse au ieşit la iveală? Descoperiţi cele mai proaspete evenimente din competiţie, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Tensiunile dintre fete s-au amplificat! De ziua Marii Uniri, concurentii au fost dezbinati de rivalitati. Discordia dintre fete a fost alimentata de disputele provocate de administrarea bugetului de cumparaturi. Lavinia versus Mihaela si Valentina: Batalia pentru suprematie?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Mihaela a fost acuzata de Lavinia ca afiseaza un aer de superioritate fata de ea.

Lavinia: “Le-am vorbit frumos fetelor, dar am fost jignita cumplit!”

Sambata, Mihai a parasit competitia,, dar inainte de a fi eliminat, acesta a dat glas nemultumirilor ce il apasau. In primul rand, Mihai a spus despre Valentin ca este cel mai fals concurent si nu-si explica de ce este atat de votat.

La finala saptamanii trecute, dupa eliminarea lui Mihai, concurentii au avut de luat o decizie de maxim importanta – sa o protejeze pe Ana-Maria, concurenta aflata pe ultimul loc. Din pacate, Constantin a condamnat-o pe Ana-Maria la eliminare, prin refuzul lui de a o proteja pe concurenta.

Eliminarea iubitei l-a aruncat pe Stefan in bratele disperarii! Stefan nu intelege cum de s-a intamplat ca iubita lui sa fie eliminata, iar acum isi doreste sa paraseasca si el competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Stefan este de parere ca unii concurentii sunt favoritzati in detrimentul celorlalti.

O zi de sarbatoare s-a transformat intr-una de eroare! Emanuel a declansat razboiul! Dorinta lui Emanuel de a ramane acasa a declansat un adevarat razboi al orgoliilor in Casa Baietilor!

Furtuna rivalitatilor a detonat bomba reprosurilor! Flacara disputelor a mistuit totul in cale! Valentin: “Cosmin si Eduard au glumit pe seama lui Emanuel, inca de la casting!”

Furtuna de reprosuri intre rivalii din Casa Baietilor a continuat! Acuzatiile grave s-au tinut lant intre Cosmin si Valentin. Cosmin: “Valentin are un comportament infantil!”, “Valentin a rupt clanta de la usa de la baie!”

Alegerea concurentilor pentru “Duminica Magnifica” a declansat furtuna rivalitatilor! Intre concurenti s-au iscat dezbateri aprinse.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *