Video Online Emisiunea MPFM 5 din 2 noiembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 2 noiembrie 2015Povestile din viata concurentilor continua in casa MPFM. Afla ce contur au luat emotiile favoritilor dumneavoastra, astazi, de la 11:15 si 14:00! In numele concurentilor, Adriana si Valentin au adus un omagiu victimelor tragediei de vineri, din clubul Colectiv! Dupa ce s-au ales reciproc, Nicolae si Emilia au mers la o cina romantica. Cei doi s-au simtit foarte bine dupa seara petrecuta împreuna. Ar putea aceasta cina sa fie inceputul unei povesti de iubire intre cei doi concurenti?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Emilia a trecut printr-o casnicie traumatizanta. Concurenta a povestit doamnei Mioara calvarul prin care a trecut alaturi de fostul ei sot.

Dorinta lui Tudor si a doamnei Luiza de a pleca din competitie a starnit o serie apriga de strategii. In ziua Finalei, discutiile despre nominalizari au fost la ordinea zilei. Priviti aici ce planuri aveau concurentii la sfarsitul saptamanii trecute.

Tudor nu mai vrea sa formeze un cuplu in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Fetele din aceasta casa sunt pentru mine un subiect inchis!”.

Afirmatia doamnei Luiza, conform careia: “Singura fata care ar fi fost buna pentru Tudor este Valentina!” a starnit ample controverse in casa.

Sincer si deschis, Emanuel le-a facut o caracterizare celor prezenti in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Emanuel: ”Daca una te uraste, te urasc toate patru”

Emilia a povestit ca a fost victima violentei domestice in timpul mariajului cu fostul ei sot: ”M-a batut atat de tare incat nu mai puteam sa vorbesc!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *