Video Online Emisiunea MPFM 5 din 2 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 2 octombrie 2015Discutii aprinse provoaca tensiuni greu de suportat intre concurenti! Soaptele de iubire dispar in neantul reprosurilor! Cupluri ce pareau sigure sunt in pericol! Extazul dragostei, inlocuit de agonia geloziei? Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Comportamentul lui Mihai nu este pe placul Loredanei, nici macar fizicul lui: ”Nu simt nicio scanteie atunci cand este langă mine”, a afirmat concurenta. Loredana: ”Eu si Mihai nu ne potrivim!”

Dupa esecul cu Emilia, Alexandru se reorienteaza. Concurentul a renuntat la Emilia si este hotarat sa isi gaseasca o alta iubita in cadrul competitiei.

O discutie codificata intre Stefan, Valentina si Aurel a provocat controverse de proportii. Stefan a incercat sa se justifice.

Intre Emanuel si Tudor au avut loc anumite divergente. Desi Nicolae a fost cel care i-a patat patul, concurentul s-a suparat tot pe Tudor!

Concurentii considera ca mama lui Tudor are mereu un cuvant de spus in deciziile pe care le ia acesta! Aurel: “Tudor este manipulat de mama lui!”

Desi parea ca s-a decis in privinta Oanei, Tudor s-a intors la Adriana, cu care a purtat mai multe discutii.

Se pare ca doamna Luiza si Adriana ar fi pus la cale sa lupte impreuna in cursa pentru Dubai. Doamna Luiza a marturisit faptul ca Tudor si Adriana vor forma un cuplu pentru castigarea excursiei in Dubai.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *