Video Online Emisiunea MPFM 5 din 20 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 20 decembrie 2015Urmariti o noua editie MPFM 5, de la ora 17:30, cu Natalia Mateuţ şi Dorian Popa la o nouă „Duminică Magnifică”! Natalia Mateut, Dorian Popa si trupa Marfar au incins atmosfera serii de duminica. In echipa lui Dorian Popa au fost Lavinia si Liliana, iar in echipa Nataliei Mateut au fost Valentin si Nicolae.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 decembrie 2015 ora 17:30 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Concurentii si invitatii lor s-au distrat pe ritmurile unor piese foarte cunoscute.

Echipa Nataliei Mateut a iesit invingatoare, iar Nicolae si Valentin si-au ales premiul. Cei doi au castigat o iesire la patinoar alaturi de partenerele lor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video Online Emisiunea MPFM 5 din 20 decembrie 2015

  1. Meggie.

   Dara, ce ne-ai adus tu este mai mult decat un buchet de ganduri frumoase. Ma bucur ca le-ai gasit si ni le-ai trimis si nou.

   Reply
 1. Meggie.

  Emisiunea ” Duminca magnifica” pt. mine chiar nu este magnifica dar ma bucur atunci cand cei din casa au parte de mici bucurii.
  Probele au fost in regula, dar nu stiu de l-au ales pe Nicolae sa participe la o proba muzicala tinand cont ca el este pasionat de muzica si a mai cochetat pe la tv. pe aceasta tema.
  Alexandru, ” Buna, baiat frumos!” Este mai bine afara langa cei dragi, in sanul familiei tale frumoase. Si cine stie poate acasa te vor astepta daruri minunate.
  Mihaela parea resemnata, dar ea de obicei isi tine gandurile si parerile pt. ea, de obicei refuleaza cand se strang mai multe.
  Emiliei i s-a cam urcat la cap aceasta apreciere din partea telespectatoriilor si devine din ce in ce mai obraznica.
  https://www.youtube.com/watch?v=GwEKyD5Sk7c
  Pe mine m-a intristat putin, probabil si melodiile de pe fundal au fost mai triste putin.
  https://www.youtube.com/watch?v=Gm_k7leVwRg
  https://www.youtube.com/watch?v=newnAGpfpSI
  https://www.youtube.com/watch?v=HpFeUleY9x0
  Noapte buna si ingerii sa va vegheze!

  Reply
 2. kmy

  Buna dimineata fetelorrr !!
  Ana _ sunt si eu pe acisilea , vad emisiunea dar nu mai pot sa comentez ca am treabaaaa 🙂
  nu am pierdut nici o emisiune dar sa-l vezi pe ” sefu ” cum comenteaza ,mori 🙂 😉
  Ioana ti l-am votat pe Alexutu tau doua zile , sambata si duminica , de azi nema vot 🙂 il lasasa plece acasa , nu mai bine tacea ? si-a facut-o cu mana lui si acum Miaela era singurica la mana noastra !!
  Ai sa vezi ca joi ea o sa fie bine mersi in casa si fraierica blegul pleaca acasa !! Sincer vorbind aceasta emisiune nu era ptr el si nu-l vad eu barbat insurat la casa lui , inca nu !!
  Fataa _ ai vazut ca Emilica noastra pleaca in Dubai -iuhuuu 🙂 ha ha moldoveanca este bataioasa tare si Niculae ce noroc pe capul lui , machedon norocos 🙂 😉 si fratele meu au lungitooooooo cu concursul atatea ore de ma plictisisem , in maxim o ora trebuia sa fie gata , ce atatea intrebari , ce atatea roz , verde , stai gandeste-te , ba nu , hai ca zdrangane .. tzac -pac si gata frateee !!
  Geria -Aurica a zis „sminghen ” 🙂 ca a curatat Alex masa cu „sminghen ” lsi ea intreba ce-i ala ? ce-i ala 🙂 parca ea la corectat , am vazut filmuletul in fuga , am urmarit cateva secvente si am dat mai departe !
  Va pup ca plec la treabaaaa ! spor fetelor in treburile casnice si o frumoasa asa cum este la mine !! <3

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *