Video Online Emisiunea MPFM 5 din 20 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 20 noiembrie 2015Vechi prietenii au fost date uitării: vâlvătaia rivalităţii mistuie totul! Descoperiţi cele mai noi planuri, strategii şi poliţe ce trebuie plătite, de la ora 11:15 si 14:00! Trezite în miez de noapte de joaca fetelor, mamele au explodat! Furia mamelor s-a dezlantuit, caci galagia fetelor a alungat orice urma de rabdare! Lipsa de curatenie a provocat o noua disputa in Casa Baietilor. Constantin a fost cel care a ripostat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. De la soapte de iubire, la inimi sfasiate! Crina a marturisit ca inca sufera dupa despartirea de Cosmin.

In timp ce Aurel se bucura de atingerea Danielei Crudu, Valentina facea o criza de gelozie. Dupa ce Liliana si prietenele sale au marturisit ca se vor razbuna dupa ce mai multe persoane au nominalizat-o pe Cristina, unele voci din casa au spus ca relatiile dintre concurenti sunt influentate de pozitia in clasament. De asemenea, unii dintre baieti sunt de parere ca eliminarea Cristinei este iminenta.

Florentina s-a aratat dezamagita de faptul ca ar putea fi criticata de faptul ca nu se mai intelege bine cu doamna Luiza si Tudor, iar Liliana a tinut sa o linisteasca spunandu-i ca telespectatorii vad perfect ceea ce se intampla in casa. Din pacate, insa, doamna Luiza s-a simtit atacata, astfel ca a izbucnit un nou schimb dur de replici intre ea si Liliana.

O noua zi, o noua cearta in casa Mireasa pentru fiul meu. Loredana si Emilia au avut un alt schimb de replici, dupa ce a izbucnit un scandal intre Alexandru si Emanuel. Cele doua concurente s-au acuzat reciproc ca vorbesc cu lavalierele inchise, iar Eduard si-a exprimat dorinta ca acestea sa fie pedepsite.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *