Video Online Emisiunea MPFM 5 din 21 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 21 decembrie 2015Crăciunul este aproape, iar pregătirile sunt în toi! Astăzi tăiem porcul, însă nu lăsăm nici subiectele de maximă importanţă deoparte! Descoperiţi cele mai noi şoapte de iubire, dorinţe secrete şi rivalităţi intense de la 11:15 si 14:00! Concurentii au participat cu chef si voie buna la sacrificarea porcului. Vineri, Florentina si Tudor au scris primul lor capitol in cartea iubirii, dar din pacate cuplul lor nu a durat decat o zi. Florentina a acceptat sa aiba o relatie cu Tudor, dar i-a impus anumite conditii. Desi Tudor a pasit cu mult curaj pe calea iubirii, Florentina ezita sa-l urmeze. Se plac, s-au sarutat, dar Florentina si Tudor nu formeaza un cuplu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Florentina nu este sigura pe sentimentele ei pentru Tudor. Dupa clipe romantice petrecute alaturi de Tudor, Florentina a fost cuprinsa de indoieli.

Doamna Virginica: “Florentina nu zambeste niciodata atunci cand il priveste pe Tudor!”

Florentina a naruit sperantele lui Tudor: nu-si doreste o relatie cu el.

Gandul ca Mihaela ar putea parasi competitia l-a doborat pe Constantin. Vestile primite de Mihaela de la Magnon i-au spulberat iluziile lui Constantin.

Pe parcursul saptamanii trecute, concurentii au facut presupuneri legate de nominalizari. Aurel s-a gandit la o strategie prin care sa evite intrarea Mihaelei in cursa de eliminare.

Mihaela a primit cele mai multe nominalizari.

Nominalizarile de la finala saptamanii trecute au starnit ample controverse.

Emilia si Nicolae este primul cuplu care va pleca in excursie in Dubai. Florentina a refuzat cu incapatanare oferta lui Tudor de a-l insoti in Dubai.

Valentinei nu i-au picat bine tensiunile la care Aurel a supus-o in timpul duelului cu Tudor.

Sambata seara, Mirela, sora lui Aurel, a trecut pragul competitiei. Disputele dintre Valentina si Aurel nu au ramas netaxate de sora lui. Mirela i-a oferit Valentinei cateva sfaturi.

Atitudinea Crinei a starnit controverse. Lavinia a inceput sa o renege pe Crina.

Tachinarile au aprins flacara discordiei dintre Emilia si Lavinia.

Loredana a fost prinsa la mijloc in rivalitatea dintre Adriana si Mihaela.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *