Video Online Emisiunea MPFM 5 din 21 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 21 octombrie 2015Saptamana continua cu noi clipe tensionate! Se formeaza coalitii, sentimente bine ascunse pana acum ies la iveala, iar reprosuri cumplite rasuna amenintator! Atentie, se anunta cod rosu de furtuna, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Confruntata cu un val de reprosuri, Crina a incercat sa-si aleaga aliati in persoana Laviniei. Furia fetelor impotriva Crinei a impartit restul concurentelor in doua tabere. Fetele ii declara razboi Crinei: ”A sosit momentul sa nu mai vorbim cu ea!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Cosmin a laut decizia de a lua o pauza de la relatia cu Crina, iar aceasta s-a conformat. ”Nu putem vorbi de dragoste intre mine si Crina”, a afirmat Cosmin.

Crina si Cosmin se plictisesc in doi, in schimb, in preajma Florentinei lui Cosmin ii vine cheful de vorba, mai ales ca subiectul este cat se poate de captivant.

O noua zi, o noua cearta. Chiar daca iubita lui i-a cerut sa nu se mai implice in discutii aprinse, Aurel nu reuseste.Recent, el a fost suparat ca Valentin nu recunoaste ca este sustinut de multe persoane, pe care le-a cunoscut înainte de a intra in casa.

Valentin a fost criticat in nenumarate randuri de baietii din casa, dar abia acum a recunoscut adevarul cutremurator despre trecutul lui. Valentin a recunoscut ca a fost dependent de jocuri de noroc. Dupa ce s-a despartit de iubita lui, acesta s-a refugiat in poker, unde a pierdut mai multi bani.

Tensiunea a atins cote maxime intre Alexandru si Emanuel, iar acesta din urma l-a amenintat crancen. Deranjat de acuzatiile care i s-au adus, Emanuel i-a transmis concurentului ca nu va avea viata usoara in competitie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *