Video Online Emisiunea MPFM 5 din 21 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 21.09.2015In urma nominalizarilor ce au avut loc la finala, in casa fetelor si cea a baietilor au existat numeroase discutii! Tot in emisiunea de azi descoperiti cum s-au distrat ieri concurenti, mai ales ca o parte din baieti au fost in casa fetelor. Descoperiti mai multe astazi, de la ora 11:15 si 14:00 in emisiunea video. Comportamentul lui Robert a fost vehement criticat de concurenti, lucru care l-a adus pe Marius la capatul rabdarii si si-a dorit sa paraseasca competitia. Cu toate acestea, dupa vizita facuta in Casa fetelor, Marius s-a razgandit si ar prefera sa ramana in concurs pentru o concurenta. El a petrecut cel mai mult timp in compania Adrianei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Nominalizarile de la finala saptamanii trecute au starnit ample controverse printre baieti!

Robert este primul concurent care a afirmat faptul ca se simte deja atras de o fata. Mai exact, Robert ar vrea sa faca pasul cel mare cu Cassandra.

In urma nominalizarilor facute la finala saptamanii trecute, Emilia si Cassandra si-au declarat razboi, dupa ce s-au propus reciproc spre eliminare. Supararea nu a durat insa prea mult, caci la scurt timp Emilia a facut primul pas spre impacarea cu Cassandra.

Asteptarea rezultatului testului de sarcina a adus-o pe Cassandra in pragul disperarii! Sambata seara, barbatul cu care concurenta este posibil sa fie insarcinata si-a facut aparitia la poarta emisiunii cerand sa vorbeasca cu Cassandra. Pentru ca nu a fost primit, el a facut mai multe dezvaluiri despre relatia pe care o are cu concurenta.

Cassandra a povestit cum l-a cunoscut pe acest barbat si ce relatie exista intre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *