Video Online Emisiunea MPFM 5 din 22 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 22 octombrie 2015Printre soapte de iubire si dispute cumplite, aventura concurentilor Mireasa Pentru Fiul Meu 5 continua! Inimi se frang, sperante se aprind, iar rivalitatile ameninta sa distruga totul in cale! Afla cele mai noi dezmierdari dragastoase, raspunsuri cutremuratoare si afirmatii greu de digerat, astazi, joi de la ora 11:15 si 14:00! Eduard si Lavinia au declarat ca s-au impacat si astazi au sarbatorit o luna de la relatie. Cristina i-a cazut cu tronc lui Alexandru, dar ea nu i-a dat nicio sansa concurentului. ”Nu simt nimic pentru tine”, i-a spus direct concurenta inca de la inceput.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Emilia a recunoscut ca l-a placut la inceput pe Robert, dar acum este interesata de un baiat din afara competitiei! Un cameraman i-a aprins inima concurentei de la ”Mireasa pentru fiul meu”.

Emilia a avut parte de o surpriza de proportii. Mama ei, doamna Svetlana, a intervenit telefonic pentru a-si incuraja fiica si a-si spune parerea despre cele intamplate in competitie. Cea mai criticata de mama Emiliei a fost Lavinia, care a fost considerata o persoana foarte manipulatoare.

Cand toti credeau ca securea razboiului a fost ingropata, Aurel s-a aratat din nou deranjat de comportamentul lui Valentin. Mai mult decat atat, el i-a reprosat iubitei sale ca a vorbit cu Adriana despre conflictul dintre ei si, mai mult decat atat, i-ar fi dat dreptate lui Valentin.

Discutiile aprinse au atins cote maxime intre Emanuel, Stefan si Alexandru, insa acum lucrurile par sa se mai fi linistit. Dupa ce le-a declarat razboi si le-a interzis sa mai intre in camera in care sta el, Emanuel a revenit asupra deciziei si a spus ca nu vrea sa fie ranit.

S-a indepartat de prietenele ei din competitie, iar relatia sentimentala nu pare sa functioneze prea bine. Crina s-a aratat dezamagita de comportamentul lui Cosmin si a inceput sa planga. Totusi, ea a fost linistită de Mihaela, iar mai apoi a recunoscut ca are sentimente pentru Cosmin. Crina a marturisiti: “Il plac pe Cosmin, dar nu stiu daca sunt indragostita de el!”

La scurt timp dupa ce a iesit la iveala faptul ca Eduard ar fi interesat de Liliana, concurenta a marturisit ca nu este genul ei de barbat si, mai mult decat atat, nu ar forma un cuplu cu el. De cealalta parte, insa, Eduard nu stie ce simte in privinta Laviniei, dar cu toate acestea a decis sa continue competitia impreuna cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *