Video Online Emisiunea MPFM 5 din 22 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 22 septembrie 2015Tensiunile dintre concurenti ating cote alarmante! Au aparut primele grupuri rivale! Descoperiti cele mai proaspete evenimente din competitie, ce consecinte au avut evenimentele de la Finala Saptamanii trecute, dar si alte subiecte incendiare, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Sustinerea de care Valentin se bucura a atras antipatia celorlalti baieti, care l-au acuzat pe concurent de ipocrizie. Baietii au facut glume la adresa lui Alexandru. Desi concurentul s-a simtit afectat de glumele lor, ei au continuat cu ironiile la adresa lui. Alexandru a fost supus de Robert unui tir cumplit de ironii si jigniri!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Alexandru a trecut prin drame cumplite in copilarie. In urma unei cazaturi, concurentul a stat o saptamana in coma si s-a aflat la un pas de moarte.

Loredana si Mihai au incercat sa se cunoasca mai bine si au devenit din ce in ce mai apropiati. Cei doi au luat in calcul posibilitatea de a forma un cuplu.

Oana si Cristina au fost desemnate cele mai bune bucatarese in proba “Nora mea e cea mai buna!” Cele doua concurente impreuna cu posibilele soacre, doamna Virginica si doamna Maria, au castigat cate 150 lei pentru a-i cheltui dupa bunul plac.

Liliana se teme ca fostul iubit nu a renuntat la ea. Concurenta a spus ca acesta era foarte agresiv, iar Robert, un cunoscut al barbatului, a confirmat spusele Lilianei.

Loredana si Marius au primit sansa de a merge la o cina romantica cu concurentul, respectiv concurenta care i-a ales. Loredana a fost aleasa de Mihai, iar Marius de Mihaela.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *