Video Online Emisiunea MPFM 5 din 23 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 23 decembrie 2015Craciunul se apropie cu pasi repezi, dar pacea sarbatorilor de iarna a fost alungata de tensiunile dintre rivali! Descoperiti ce confruntari au aprins spiritele in randul concurentilor astazi, de la 11:15 si 14:00! Mai sunt doua zile pana la Craciun! Concurentii show-ului au avut parte de o surpriza dupa ce in emisiune si-au facut aparitia colindatorii! Corul “Do-re-mi” a poposit la “Mireasa pentru fiul meu!”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Impartirea porcului a starnit un val de nemultumiri in randul concurentilor! Rivalitatile dintre concurenti au iesit la iveala imediat dupa sacrificarea porcului de Craciun.

Teama de controverse a subminat eforturile concurentilor de a imparti porcul.

Doamna Virginica si Lavinia s-au implicat cel mai mult in transarea porcului. Lavinia a fost deranjata de faptul ca Emilia a luat mai multa carne macra, desi nu a ajutat la transare.

Doamna Luiza nu a dorit sa se implice si nici sa aiba pretentii la carne de porc din cel sacrificat ieri. Aurel si Tudor au continuat proba finala din cursa spre Dubai. Dupa o lupta acerba, Tudor a iesit invingator. Pe langa mama lui, doamna Luiza, Tudor a ales sa o ia in Dubai si pe Crina. Astfel, concurentii care se vor bucura de o excursie de vis in Dubai sunt Emilia, Nicolae, Tudor, doamna Luiza si Crina.

Lavinia si Eduard au fost surprinsi in ipostaze indecente.

Certurile pe impartirea porcului de Craciun au continuat si astazi, Emilia fiind cea mai acuzata de lacomie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *