Video Online Emisiunea MPFM 5 din 23 octombrie 2015

Video online emisiunea mpfm 4 din 23 octombrie 2015Subiecte incendiare ies la iveala in ajunul Galei Saptamanale! Casa Fetelor este zguduita de conflicte puternice, iar inimi sfaramate cauta cu infrigurare o privire salvatoare! Descoperiti cele mai aprige reprosuri si cele mai dureroase soapte de iubire, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Lipsa curateniei le-a dat batai de cap fetelor. Mihaela le-a acuzat pe concurente ca lasa mizerie in toalete.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Costumatia nonconformista a Loredanei a speriat-o pe Mireala Boureanu Vaida. Vezi aici reactia indragitei prezentatoare de la ”Mireasa pentru fiul meu”.

Afirmatii necugetate au provoacat reactii virulente la ”Mireasa pentru fiul meu”. Comportamnetul lui Mihai la probele pentru cursa spre Dubai a dezlantuit furia Emiliei.

Dupa ce a incercat sa formeze un cuplu cu Adriana si a fost respins, Tudor s-a orientat catre Florentina, insa aceasta nu-i acorda atentie, lucru care-l deranjeaza foarte mult pe concurent. Mai mult decat atat, in cadrul unei discutii, acesta i-a reprosat Florentinei ca fuge de el din cauza mamei sale. Fata a negat, spunand doar ca are nevoie de timp.

Tudor, dornic sa formeze un cuplu cu Florentina: “Vreau sa te cunosc! Mereu iti caut privirea!”

Nemultumirile lui Emanuel au atins apogeul. Concurentul a fost dezamagit de faptul ca petrecerea de ziua sa de nastere a fost mult prea simpla si, mai mult decat atat, se simte tradat de prieteni, din cauza unei perechi de ochelari, pe care a gasit-o distrusa.

Nu formeaza inca un cuplu, dar petrec foarte mult timp impreuna. Adriana si Valentin se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si isi impartasesc detalii inedite despre viata lor. Mai mult decat atat, cei doi au marturisit ca se vad impreuna si in afara competitiei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *