Video Online Emisiunea MPFM 5 din 23 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 23.09.2015Conflicte aprige antreneaza orgoliile concurentilor, dragostea invinge orice obstacol, iar seria dezvaluirilor incredibile continua, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Stefan isi doreste o sotie rafinata, inteligenta si care sa nu fie mai inalta ca el. Dupa prima intalnire, Stefan a afirmat ca o place pe Cristina. Cristina: “Nu m-am sarutat cu Stefan si nu formam un cuplu!” Cosmin a fost acuzat ca ar fi incercat sa creeze disensiuni intre Cristina si Stefan, dar si intre Aurel si Valentina.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Cristina este de parere ca Tudor sa lasa foarte mult influentat de parerea mamei lui, doamna Luiza.

Aurel si Valentina au anuntat oficial ca formeaza un cuplu din data de 21 septembrie 2015. Cei doi concurenti au afirmat ca intre ei a fost dragoste la prima vedere.

Liliana a povestit despre relatia dintre ea si fostul iubit: ”A fost o relatie putin mai tumultoasa care a inceput frumos, dar dupa 3 ani s-a terminat urat. Nu m-a agresat fizic, dar verbal, da”. Concurenta s-a temut de o posibil confruntare cu fostul.

Liliana: ”Fostul iubit m-a amenintat ca daca nu voi fi a lui, nu voi fi a nimanui!”

Dupa emisiunea de marti, familia Lilianei a venit intr-un suflet la redactia ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Sunt foarte suparata! Fiica mea nu a spus ceea ce a trebuit sa spuna pentru ca ii este teama ca fostul ei prieten ne va face rau”, a declarat mama acesteia. Familia Lilianei a dat cartile pe fata si a povestit spaima prin care a trecut aceasta in timpul relatiei cu fostul ei iubit. Liliana a fost dusa la Lacul Morii si a fost amenintata cu moartea de fostul iubit!

Mirela Boureanu Vaida a fost profund emotionata de trecutul dureros al Lilianei si a izbucnit in plans: ”Imi cer scuze pentru momentul de slabiciune, dar pentru ca am si eu fata gandesc altfel. Nu se poate sa trati terorizate, fetelor! Există politie, exista un stat!”

Liliana a afirmat ca mama fostului iubit stia ca fiul ei a agresat-o, dar nu a facut nimic.

Rodica, mama fostului iubit al Lilianei, a intervenit telefonic la ”Mireasa pentru fiul meu” sustinand ca fiul ei nu este chiar atat de rau pe cat se spune.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *