Video Online Emisiunea MPFM 5 din 24 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 24 noiembrie 2015A 81-a zi de competiţie soseşte cu subiecte incendiare! Rivalităţile dintre concurente ameninţă să arunce Casa în aer, iar speranţele unui îndrăgostit sporesc pe zi ce trece! Cine va avea câştig de cauză? Aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! Impartirea cumparaturilor le-a invrajbit pe fete. Actiunile Emiliei au provocat revolta fetelor. Vasele de la bucatarie au fost folosite pentru spalat. Un trandafir si un mesaj de la mare departare a tulburat gandurile Mihaelei. Darurile lui Magnon au pus pe concurenta pe jar. Se joaca Mihaela cu sentimentele lui Constantin? A pierdut el lupta pentru inima concurentei?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Apropierile dintre Constantin si Mihaela sunt destul de evidente, dar ei nu formeaza inca un cuplu.

Emanuel: “Mihaela ii permite lui Constantin sa o atinga, doar din plictiseala!”, “Constantin nu este in stare sa cucereasca o fata, se comporta precum paznicul Mihaelei!”

Pamfletul lui Emanuel a destramat stransa prietenie dintre Emilia si Adriana. Saptamana trecuta, Valentin i-a reprosat Emiliei ca nu a fost o prietena devotata. Concurenta a fost acuzata ca se apropie doar de concurentii aflati pe podium. Emilia a fost deasemenea acuzata ca intoarce armele impotriva prietenilor cand nu-i mai sunt utili.

Emanuel a jurat ca o va apara mereu pe Emilia.

Zilele trecute, Valentin si Adriana au primit cadouri insemnate din partea sustinatorilor. Cuvintele lui Valentin nu au fost pe placul Adrianei, de aceea a dorit sa-l puna la punct.

Tensiunile dintre fete ating cote alarmante. Nicio miscare nu scapa necercetata, iar Emilia si Liliana s-au criticat reciproc.

Mirela a inspectat Casa Baietilor, unde nu a gasit deloc curatenie. Dezordinea din Casa Baietilor a aprins spiritele intre ei. Problemele bugetare au aprins flacara rivalitatii. Administrarea bugetului i-a adus pe baieti in impas.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *