Video Online Emisiunea MPFM 5 din 24 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 24 septembrie 2015Cupidon incepe sa lucreze; sagetile lui lovesc din ce in ce mai des! Unul cate unul, concurentii sunt cuprinsi de fiorii dragostei, iar primele cupluri deja s-au anuntat! Aflati cele mai noi picanterii din competitie, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Dupa ce s-au cunoscut mai bine, concurentii au inceput sa se indragosteasca si astfel sa formeze cupluri. Alin si Ana-Maria au anuntat ca formeaza un cuplu. Alexandru a fost fermecat de Emilia! Emanuel, in schimb, a spus ca nu o place deloc pe concurenta! De asemenea, Lavinia si Eduard au decis sa inceapa o relatie. In acest moment ei sunt cel mai matur cuplu din istoria competitiei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Adriana inca isi cauta alesul, iar doamna Luiza a decis sa o ajute. Totusi, prin ceea ce a facut a incercat sa ii influenteze decizia, prin indreptarea atentiei concurentei spre fiului ei.

Conform doamnei Luiza, barbatul perfect pentru Adriana, cea mai curtata fata de la ”Mireasa pentru fiul meu”, ar trebui sa aiba corpul lui Cosmin, mintea lui Nicolae, harnicia lui Constantin si ochii lui Mihai.

Daca tot a ajuns la ”Mireasa pentru fiul meu”, Tudor nu se lasa pana nu isi va gasi aleasa: ”Eu nu renunt, nu vreau! Indiferent ca imi gasesc sau nu o fata. M-am chinuit să ajung pana aici, asa ca, vreau sa vad cat pot duce”.

Tudor: ”Nu vreau ca Adriana sa ma cunoasca prin ochii mamei, ci prin actiunile mele”

Actiunile lui Valentin au fost intens dezbatute in casa fetelor si a baietilor. Atitudinea lui fata de Ella a starnit proteste in randul concurentilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *