Video Online Emisiunea MPFM 5 din 25 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 25 noiembrie 201582 de zile au trecut de la primii paşi ai concurenţilor pe drumul iubirii, iar viitorul este mai înceţoşat ca niciodată! Frământări cumplite ameninţă mugurii dragostei, iar confruntări aprinse anunţă un cutremur de proporţii! Până unde se va ajunge? Aflaţi astări, de la 11:15 si 14:00! Adriana si Valentin si-au aniversat prima luna de relatie. Tensiunile dintre Ana-Maria si Stefan s-au amplificat. Stefan: “Ana-Maria se ascunde de mine, refuza sa comunicam!” Duelul tacamurilor a aprins Casa fetelor. Din cauza unor tacamuri instrainate, doamna Luiza si Mihaela au ajuns la cutite. Cand a aflat ca nu are ce manca, Oana nu si-a mai putut stapani lacrimile.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Oana si Cosmin au avut mici neintelegeri in cuplu. Desi Oana a fost putin nesigura de gandurile lui Cosmin, concurentul a spus ca nu ii reproseaza nimic iubitei lui.

Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii, concurentii au inceput sa construiasca noi strategii. Astfel, cei vizati de nominalizari au fost doamna Virginica si Ciprian, insa multe voci din casa nu au avut curaj sa recunoasca ce planuri au pus la punct.

Formeaza un cuplu cu Aurel, dar este curtata de Ciprian. Valentina i-a marturisit iubitului ei ca Ciprian i-a spus ca o place si, mai mult decat atat, mama acestuia i-a facut o declaratie siropoasa si anume ca si-ar dori o nora ca ea. Valentina, marturisiri uimitoare: “Ciprian imi face avansuri! Nu inceteaza!”

O noua zi, o noua cearta l-a avut ca protagonist pe Emanuel. Mai multi concurenti au criticat atitudinea concurentului de a se victimiza cu orice ocazie. De cealalta parte, insa, Emanuel s-a declarat nepasator si, mai mult decat atat, a spus ca vrea sa plece acasa, pentru ca nu se regaseste in competitie.

Au declarat in nenumarate emisiuni ca sunt prietene bune, insa Liliana si Emilia par sa nu se inteleaga atat de bine precum spun. Recent, acestea s-au duelat din nou in platou. Mai exact, cele doua concurente si-au reprosat lipsa de sinceritate.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *