Video Online Emisiunea MPFM 5 din 25 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 25 septembrie 2015Primele cupluri deja au aparut, dar gelozia patrunde in inimile concurentilor! Cine se simte lasat pe dinafara? Urmeaza cuvinte de iubire, tradări si declaratii fara precedent! Viata bate filmul, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Atitudinea lui Tudor a generat ample controverse in “Casa Mamelor si a Fetelor”! Decizia lui de a-si indrepta atentia doar catre Adriana si a nu mai saluta restul fetelor, a deranjat-o foarte mult pe Lavinia, care i-a reprosat atat lui, cat si doamnei Luiza lipsa de respect aratata restul fetelor din casa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Atat Tudor, cat si Adriana nu au inteles deranjul afisat al Laviniei. Mai mult decat atat, Adriana a ramas cu o impresie proasta despre Lavinia, inca dinainte de intrarea in competitie. Concurenta este de parere ca Lavinia incearca sa faca pe sefa, incercand sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor petrecute in competitie si sa-i manipuleze pe ceilalti concurenti in directia dorita de ea.De

Adriana, declaratie soc: “Lavinia s-ar bucura ca eu si Mihaela sa ne luptam pentru acelasi baiat!”

De asemenea, Adriana a venit si cu cateva dezvaluiri despre Lavinia, aflate de la aceasta inainte de a intra in competitie. Adriana este de parere ca Lavinia este prea directa si are un limbaj destul de vulgar in realitate, dar in competitie este foarte calculata.

Reactii la impuls in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cuplul Robert – Cassandra au planuit sa plece din competitie, dar dupa cateva ore s-au razgandit.

Valentin doreste sa se implice intr-o relatie cu Liliana, dar concurenta nu vrea sa se grabeasca: ”Imi place de el, dar nu conteaza doar atractia fizica!”, ”Nu sunt pregatita sa intru intr-o noua relatie”

Valentin: ”Singura fata care ma intereseaza este Liliana”

Trecutul amoros al Lilianei a starnit dezbateri intense in randul baietilor. Robert a fost deranjat pe faptul ca Liliana l-a implicat in discutii legate de fostul ei iubit.

Controversele l-au urmarit pe Valentin la tot pasul. Loredana, dar si alte fete din competitie il considera pe acesta ca fiind o persoana falsa. Loredana: ”Chipul lui Valentin exprima falsitate!”

Loredana si Mihai au avut parte de o cina romantica. Cei doi s-au asezat la masa si au incercat sa se cunoasca mai bine. Desi Mihai a fost relaxat, Loredana s-a aratat un pic mai rezervata.

Mama Cassandrei a venit in emisiune cu dezvaluiri despre trecutul fiicei sale.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *