Video Online Emisiunea MPFM 5 din 26 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 26 noiembrie 2015O nouă serie de replici tăioase este pe cale să înceapă în casa Mireasă Pentru Fiul Meu. Care sunt consecinţele celor mai recente intrigi dintre concurenţi, aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Galagia nocturna a pornit avalansa reprosurilor in casa fetelor, din partea mamelor. Galagia fetelor a starnit discordia mamelor! Doamna Luiza a fost acuzata ca nu a facut front comun cu celelalte mame. Doamna Mioara si doamna Luiza si-au declarat razboi! Doamna Mioara a acuzat-o pe doamna Luiza de ipocrizie. Doamna Mioara este de parere ca mama lui Tudor le instiga pe celelalte mame, apoi se retrage.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Doamna Luiza: “Cred ca doamna Mioara s-a suparat pe mine pentru ca sunt protejata, iar ea nu!”

Natasa: “Doamna Mioara este subiectiva, se supara pe toate fetele cu exceptia Valentinei!”

Doamna Luiza i-a povestit lui Tudor despre disputele pe care le-a avut cu celelalte mame, iar doamna Mioara la randul ei i-a povestit lui Aurel despre disputele avute cu doamna Luiza.

Domna Mioara catre doamna Luiza: “Prea te dai inteligenta!”

Eduard si Lavinia au intampinat probleme in cuplu. Tensiunile din relatia lor au aparut din cauza framatarilor lui Eduard cu privire la afisarea lui la politie in luna decembrie.

Dupa ce i-a vazut pe Mihaela si Constantin in ipostaze incendiare, Emanuel a explodat de la atata furie. Dupa acest incident, Emanuel si Constantin au avut parte de un schimb dur de replici.

Emanuel si Mihaela nu se mai suporta. Cei doi si-au declarart razboi, iar Emanuel nici nu vrea sa auda de o eventuala impacare.

Emanuel si Eduard considera ca unele fete din casa ”Mireasa pentru fiul meu” nu sunt pregatite de casatorie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *