Video Online Emisiunea MPFM 5 din 26 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 26 octombrie 2015O noua saptamana incepe in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Aflati cum evolueaza povestile de iubire, dar si care sunt cele mai noi si aprige conflicte, astazi de la ora 11:15 si 14:00. In Finala de sambata, Mihaela a decis sa o elimine din cursa spre Dubai pe Ana-Maria. La scurt timp dupa eliminarea ei din cursa spre Dubai, Ana-Maria a fost la un pas de a sari gardul. Intrebata fiind de motivul care a impins-o sa isi doreasca sa recurga la acest gest, Ana-Maria a raspuns ca dorul de parinti este prea mare. Cu toate acestea, mai multi concurenti considera ca ea ar fi fost suparata din cauza ca a fost eliminata.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Aurel a fost asaltat de reprosurile Valentinei, dupa ce aceasta a facut o remarca la adresa Florentinei, prin care dorea sa-i ia apararea intr-o proba din cursa spre Dubai.

Camerele au surprins flirturi nebanuite între Emilia si Eduard in timpul probelor din cursa spre Dubai. Cu toate acestea Eduard sustine ca el si Emilia sunt doar buni amici. Dupa dezvaluirea clasamentului atmosfera din casa a devenit mai tensionata.

Lavinia a fost acuzata ca s-ar fi dat bine pe langa Liliana, dupa ce a aflat ca se afla in continuare locul I.

Camerele de filmat au surprins atingeri patimase si sarutari fierbinti intre Valentina si Aurel.

Dupa indelungi tatonari si discutii, Valentin si Adriana si-au dat frau liber sentimentelor, iar duminica au avut parte de primul lor sarut. Cei doi au anuntat ca formeaza un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *