Video Online Emisiunea MPFM 5 din 27 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 27 decembrie 2015Astazi, in direct pe Antena 1, incepand cu ora 17:30 urmariti o noua editie MPFM de „Duminica Magnifica”, alaturi de Pepe si Carmen Simionescu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 decembrie 2015 ora 17:30 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Pepe le-a avut in echipa lui pe Oana si pe Natasa, iar Carmen pe Tudor si Ciprian.

Carmen si Pepe s-au “batut” in cantat colinde.

Echipa lui Pepe a iesit invingatoare, iar Oana si Natasa si-au ales premiul. Concurentele au pierdut o zi la spa cu partenerii lor si au castigat un joc de carti in casa baietilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video Online Emisiunea MPFM 5 din 27 decembrie 2015

  1. Meggie.

    Buna, fetelor!
    Sa mai spun despre magnifica emisiune ca nu este magnifica deloc? Chiar nu pot s-o urmaresc cap – coada, nici macar pt. concurenti nu mai pot sa fac asta. Ei si daca d-nii si-au facut publicitate si le-au intrat banii in cont, este bine, foarte bine.
    De pe acum inteleg ca viitori concurenti care se vor inscrie la „magnifica” emisiune nu mai trebuie sa-si gaseasca neaprata dragostea, scopul emisiunii nemafiind demult acela, ci trebuie sa aiba nervii tari, sa fie buni sportivi si buni cantareti.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *