Video Online Emisiunea MPFM 5 din 27 noiembrie 2015

video integral emisiunea mpfm 5 din 27 noiembrie 2015În ajunul Finalei săptămânale, concurenţii dau cărţile pe faţă! Nemulţumiri ascunse ies la iveală, valul necruţător al reproşurilor se abate asupra tuturor, iar tensiunile ating cote alarmante! Descoperiţi mai multe, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Dar nu uitaţi: Loredana şi Mihai sunt în pericol de eliminare! Doriţi ca ei să plece sau să rămână? Duminica, 29 noiembrie, de la ora 11:00, Mireasa pentru fiul meu va avea o editie speciala de Ziua Antenei 1! Actiunile lui Tudor au adus-o pe doamna Luiza la capatul rabdarii. Doamna Luiza catre Tudor: “Ai luat o multime de hotarari, dar nu te-ai tinut de niciuna!” Doamna Luiza nu si-ar dori-o de nora pe Florentina.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Curatenia le-a dat batai de cap baietilor. Lipsa de interes a unora dintre baieti fata de problema curateniei a provocat dispute aprinse. Se folosesc baietii de problema curateniei pentru a-si plati polite vechi?

Doamna Luiza: “Din spusele baietilor reiese ca Tudor este lenesul casei!”

Disputa mamelor a continuat. Doamna Mioara: “Sunt dezamagita de celelalte mame, chiar si de doamna Maria!”

Doamna Mioara si doamna Maria i-au criticat dur pe Ciprian si pe doamna Virginica.

Doamna Mioara a acuzat-o pe doamna Virginica de faptul ca ar fi incercat sa-l desparte pe Aurel de Valentina.

Doamna Mioara despre doamna Luiza:“Este cea mai perversa mama!”

Valentina: “Doamna Luiza este avertizata in fiecare seara sa nu mai discute cu lavaliera inchisa!”

Ori de cate ori au avut ocazia, Adriana si Loredana au marturisit ca sunt prietene bune, insa acum relatia dintre ele a fost pusa la incercare. Mai exact, Loredana si Tudor au pus la cale o farsa, insa lucrurile n-au mers bine: Loredana a planuit sa dea de banuit ca ar fi sarit gardul. Adriana s-a aratat extrem de afectata de gluma…”nesarata”

Inscriptia misterioasa descoperita in casa a starnit valva printre concurenti, iar acestia au incercat sa o descifreze. Unele voci au spus ca ar fi vorba despre Valentina si Ciprian, altele despre Virginica si Ciprian, care ar fi vizati de catre toti cei din casa de nominalizarile spre eliminare.

A suferit enorm atunci cand a fost indragostita de un bărbat nepotrivit, insa acum pare sa rasara soarele pe strada ei. Emilia si Nicolae au petrecut tot mai mult timp impreuna si, mai mult decat atat, el i-a daruit un inel simbolic.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *