Video Online Emisiunea MPFM 5 din 27 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 27 octombrie 2015Aventura concurentilor continua! Rivalitatile si prieteniile isi fac loc printre declaratii de dragoste. Desopera care sunt cele mai recente replici radicale si raspunsuri taioase, azi, de la ora 11:15 si 14:00! Aseara concurentii au petrecut pe cinste de ziua Valentinei. Dezvaluirile facute de sora lui Valentin la Finala de sambata au starnit ample dezbateri in casa. Atitudinea lui Valentin i-a scos din sarite pe unii concurenti. Confruntarile dintre Valentin si Aurel din Finala de sambata au continuat si in emisiunea de astazi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Aurel si Stefan l-au acuzat pe Valentin ca nu recunoaste ca ar fi pierdut suma de 20.000 de euro la jocurile de noroc, exact asa cum le-a spus si lor. Valentin s-a aparat spunand ca a vrut doar sa testeze prietenia lui Aurel prin marturisile pe care i le-a facut.

Valentin: “Le-am spus Lilianei si lui Aurel ca am pierdut suma de 1 miliard la poker pentru a-i testa!”

Valentin: “Aurel esti un om meschin!”

Stefan a fost acuzat si el ca a folosit aceeasi strategie ca si Valentin: si-a anuntat participarea in competitie inainte de inceperea ei.

De asemenea si doamna Luiza a dezvaluit faptul ca a facut publica intrarea in competitie unei sustinatoare infocate a emisiunii.

Valentin este de parere ca doamna Luiza a intrat in competitie cu o strategie bine pusa la punct, chiar daca l-a aratat pe el cu degetul la inceput.

Stefan a anuntat ca va face publica o discutie avuta cu Valentin inainte de intrarea in competitie.

Ana-Maria a marturisit ca la medic i s-a spus ca nu s-ar potrivi cu Stefan, ci cu Tudor.

Valentin si Adriana sunt de parere ca Eduard o place pe Liliana si nu pe Lavinia, dar nu vrea sa recunoasca.

Adriana: “Imi e rusine ca ma vede mama atunci cand ma sarut cu Valentin!”

Lavinia a acuzat-o pe Adriana de ipocrizie.

Valentin: “Daca nu eram filmati, Eduard ma lovea de zeci de ori pana acum!”

Viata sub acelasi acoperis devine sufocanta pentru Cristina si Adriana, mai ales cand Lavinia cere aer conditionat. Lavinia a fost acuzata ca vrea sa inghete inimile concurentelor.

Aerul conditionat, marul discordiei intre Lavinia si Adriana!

Atitudinea doamnei Luiza criticata vehement. Natasa s-a certat cu doamna Luiza, iat Tudor i-a luat apararea mamei sale. Natasa: “Tudor si doamna Luiza sunt cei mai perversi concurenti din casa!”

Natasa se declara nemultumita de comportamentul lui Tudor.

Doamna Luiza: “Nu mi-a placut gestul Loredanei de a-l saruta pe Emanuel!”

Tudor s-a aratat suparat de faptul ca Florentina nu i-a dat prea mai sperante in formarea unui cuplu.

Fara sa stie, concurentii fara cuplu si-au ales partenerii cu care sa mearga la o cina romantica, iar acestia sunt: Nicolae si Emilia, Nicolae si Loredana, Cosmin si Emanuel, Cosmin si Crina, Constantin si Mihaela, Alexandru si Cristina, dar si Mihai si Oana.

Familia lui Cosmin au criticat vehement apropierea concurentului de Emanuel. Cosmin a fost sfatuit sa se indeparteze de Emanuel si sa se reapropie de Crina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *