Video Online Emisiunea MPFM 5 din 28 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 28 decembrie 2015Dupa o Duminica Magnifica urmeaza o saptamana de pomina! Prin ce peripetii au trecut concurentii sezonului 5 in zilele Craciunului? Ce soapte de iubire s-au schimbat, ce nemultumiri au iesit la iveala? Aflati astazi, de la 11:15 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. In ajun, concurentii au fost colindati de cei dragi, iar Alexandru, eliminat din competitie, si-a luat ramas-bun de la prietenii din casa MPFM. Mos Craciun i-a vizitat pe concurenti in timp ce dormeau si le-a lasat cadouri.

Mihaela si Constantin formeaza cel mai nou cuplu de la Mireasa pentru fiul meu. Mihaela si Constantin s-au sarutat pasional si si-au pecetluit dragostea. Constantin a marturisit ca el si cu Mihaela formeaza un cuplu de circa doua saptamani.

Noi tensiuni au aparut intre Flornetina si Tudor. Florentina a raspuns zvonurilor potrivit carora a fost influentata de parintii ei ca sa nu fie impreuna cu Tudor. Florentina s- aparat: Daca voiam sa fac un cuplu cu Tudor nu conta foarte mult parerea lor. Il acceptau pana la urma.

Tudor si mama lui au fost nemultumiti de atitudinea parintilor Florentinei de la vizita de Craciun. „N-am vorbit nimic cu parintii Florentinei, nici macar nu au dat buna ziua” a spus doamna Luiza. „Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar era frumos sa saluti. Eu am facut-o”, a spus Tudor.

Florentina a spus ca parintii ei nu au salutat-o pe mama lui Tudor pentru ca nu s-au intalnit cu ea: „pe ceilalti i-au salutat pentru ca s-au intalnit cu ei”.

Tensiuni au fost si in cuplul format de Cosmin si Oana. Mama Oanei se teme ca relatia pe care o are fiica ei cu Cosmin nu va dura. Oana a incercat sa o convinga ca este vorba de sentimente puternice. „A dat de inteles la inceput ca nu ne place impreuna”, a spus Cosmin.

„N-am inteles ce a vrut mama mea. Mi–a spus ca la inceput nu vede ca noi comunicam. Este, pana la urma, de acord cu relatia, dar ne-a zis sa comunicam mai mult intre noi. In ultima vreme ne-am apropiat mai mult”, a spus Oana.

Din 13 decembrie, Mihaela si Constantin formeaza un cuplu.

Bucataria a devenit camp de lupta pentru concurente. In ciuda aromei imbietoare a cozonacului, fetele nu au gustat zgomotul facut de Mihaela. Eforturile matinale ale Mihaelei in bucatarie, nu le-au lasat pe fete sa doarma.

Florentina i-a marturisit Mihaelei ca nu este atrasa de Tudor.

Tudor a marturisit ca stie anumite secrete despre Mihaela. Tudor este de parere ca Florentina a fost influentata de Mihaela si de aceea nu a dorit sa formeze un cuplu cu el.

Tudor: “Mihaela mi-a marturisit ca, in afara competitiei, tinea multi barbati in expectativa!”

Valentina i-a marturisit lui Aurel un secret bine tinut ascuns. Concurenta i-a spus iubitului ei durerea ce o ascunde in suflet inca de la varsta de 18 ani. Relatia dintre Aurel si Valentina s-a aflat sub semnul incertitudinii, dar dupa ce Valentina i-a facut marturisiri lui Aurel despre trecutul ei, el a inceput sa-i inteleaga comportamentul si sa o accepte asa cum este. Aurel s-a declarat socat de cele marturisit de iubita lui.

Valentina nu a vrut sa-si dezvaluie suferinta.

Valentin a cerut-o in casatorie pe Adriana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *