Video Online Emisiunea MPFM 5 din 28 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 28 octombrie 2015Geloziile si nemultumirile zguduie casa Mireasa pentru Fiul Meu. Descopera ce intorsatura iau conflictele, dar si ce reintoarceri sentimentale au loc in competitie azi, miercuri 28.10.2015 de la ora 11:15 si 14:00! Emilia este nemultumita de baietii din competitie. Concurenta a avut parte in trecut de o relatie zbuciumata! Mihaela a tunat in stanga si in dreapta cu replici dure, din cauza propunerii de a iesi în club. Emanuel: “Mihaela, imi pare rau ca te-am bagat in seama!”, “Si Mihaela, si ceilalti au fost invidiosi ca am avut ocazia sa iesim in club!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Votul pentru iesirea in club a impartit casa Mireasa pentru fiul meu in doua tabere.

Afirmatiile facute de sora lui Valentin au starnit un cutremur de proportii in Casa baietilor, astfel s-a iscat un razboi deschis intre Eduard si Valentin.

Valentin: “Daca pentru cateva minute camerele s-ar opri, Eduard m-ar lovi!”

Unul dintre concurenti a fost saltat de mascati intr-un dosar de frauda cu carduri bancare. Este vorba despre Eduard: “In 2010 am fost arestat preventiv timp de 6 luni!”

Eduard a marturisit ca este nevinovat, dar cu toate acestea dupa cele 6 luni de arest a primit 3 ani de inchisoare cu suspendare. De aceea, din 6 in 6 luni Eduard trebuie sa se prezinte la politie pentru a da o semnatura.

Lavinia: “Stiam despre problemele din trecutul lui Eduard!”

Pasiunea dintre Valentina si Aurel i-a facut pe cei doi amorezi sa ignore camerele de luat vederi!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *