Video Online Emisiunea MPFM 5 din 28 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 26 septembrie 2015Drumul concurentilor pe calea iubirii continua, dar nu toti pasesc in unison! Gelozia isi arata hidosul chip, iar dorintele amorezilor se schimba de la o clipa la alta! Descoperiti cele mai picante detalii din competitie, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Alexandru este hotarat sa formeze un cuplu cu Emilia. Cei doi se tachineaza, dar concurenta inca nu este sigura pe sentimentele ei. Alexandru: ”O vreau pe Emilia. Simt fluturi in stomac!” Doamna Luiza si mama lui sunt la cutite. Cei doi impartasesc idei diferite si de aici a pornit un scandal in toata regula. Doamna Luiza, extrem de nemultumita de fiul ei: ”Tudor este egoist, se gandeste doar la el!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Ciprian a dezamagit-o pe Oana. Concurenta nu vrea sa mai auda de el! Oana nu mai vrea sa formeze cuplu cu el, deoarece acesta a flirtat si cu Adriana. Desi erau doar de la stadiul de discutii, cei doi s-au distantat definitiv.

De asemenea, nici Cristina nu vrea sa formeze un cuplu cu Stefan. Concurenta spune ca nu simte nimic pentru el si nu vrea sa-i dea sperante desarte.

Chiar daca Marius a parasit competitia iubirii, Mihaela nu duce lipsa de pretendenti. Ea este curtata de Emanuel si de Constantin, insa pana acum, aceasta nu a decis cui va acorda o sansa.

Desi pare un tip timid, Emanuel a uimit prin afirmatiile foarte acide la adresa unor fete din competitie. Fara sa-i pese de consecinte, el a criticat aspectul fizic al unora, dupa care si-a cerut scuze si a incercat sa gaseasca explicatii pentru comportamentul sau. Emanuel, afirmatii incredibile: “Mi-e jena sa ma apropii de unele fete. Pur si simplu nu-mi place!”

Dupa ce a criticat mai multe fete din competitie, Emanuel a trecut la baieti. Daca despre Valentin a spus ca este o “caricatura”, despre Tudor a afirmat ca este “cel mai fals baiat din casa”. Mai mult decat atat, el a marturisit ca doar cinci baieti din casa ii sunt prieteni.

Tudor si-a exprimat dorinta de a forma un cuplu cu Adriana, insa aceasta este rezervata. Mai mult decat atat, unele voci din casa au spus ca acesta si-ar dori-o pe Adriana, fiind impins de mama lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *