Video Online Emisiunea MPFM 5 din 29 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 29 decembrie 2015Oare cum se mai iubesc Mihaela si Constantin MPFM 5? Cum s-au tachinat cei doi dar si ce scandal a izbucnit la impartirea produselor aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-un aprins duel intre Lavinia si Emilia! Tensiuni aprinse destrama prietenii! De la o simpla degustare, Crina si Lavinia au ajuns sa-si spuna cuvinte grele! Lavinia, catre Emilia: “Esti falsa si egoista!” Emilia: “Lavinia nu ma provova, poate spun ce s-a intamplat la Bran!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Emilia a fost acuzata de mai multi concurenti ca cerseste cadouri de la sustinatori.

Trecutul amoros trebuie cercetat indeaproape! Lavinia nu-l iarta pe Eduard si vrea sa o cunoasca pe fosta iubita a acestuia!

Disparitii misterioase pun pe jar fetele din competitie! Trusa Oanei a disparut de trei zile! Impartirea cumparaturilor a degenerat intr-un duel intre rivali!

De ziua lui Constantin, Mihaela si-a surprins iubitul cu un cadou special! Concurenta i-a pregatit micul dejun la pat.

Povestea de dragoste dintre Florentina si Tudor s-a încheiat de la primul capitol! Concurenta le-a facut destainuiri fetelor despre relatia cu acesta! Florentina a spus ca nu se simte destul de atrasa de Tudor si ca nu poate trece peste cele intamplate la inceputul competitiei, cu nehotararea lui si refuzul doamnei Luiza de a o accepta ca partenera pentru fiul ei.

Doamna Luiza l-a certat pe fiul ei, Tudor, pentru ca i-a criticat pe Mihaela si Constantin! Doamna Luiza si-a certat fiul: ”In loc sa accepti ca ai gresit, te certi cu mine”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *