Video Online Emisiunea MPFM 5 din 29 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 29 noiembrie 2015Spunem „La mulţi ani Antena 1” cu provocări inedite! Urmează dueluri de neratat: concurenţii actuali se vor confrunta cu legendele competiţiei pentru un premiu incredibil! Fiţi alături de noi, astăzi, de la ora 11:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2015 ora 11:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Cu ocazia implinirii a 22 de ani de Antena 1 actualii concurenti s-au intrecut in probe cu o parte din fostii concurenti: Andrei si Cristina MPFM3, Constantina si Raymond MPFM3, Cristina MPFM2, Dragos MPFM2, Cristian si Elly MPFM4, Cristiana si Marian MPFM4, Grigore si Mariana MPFM3, Ionela si Teodor MPFM4, Ana MPFM4.

Actualii concurentii au castigat. Ei si-au ales din 1 premiu din 3. Ceea ce au ales concurentii a fost un bilet pe care scria curatenie generala de 1 Decembrie in ambele case, dar ei au castigat si celelalte premii: un gratar traditional in Casa Mireasa pentru fiul meu si o cina la un restaurant in afara casei. De asemenea, concurentii au primit si dulciuri de la o cofetarie renumita.

Concurentii au primit liber de la emisiune pana miercuri, 2 decembrie.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

29 comentarii la “Video Online Emisiunea MPFM 5 din 29 noiembrie 2015

  1. Dana B.

    Emilia si Nicolae sunt vedetele serii,mai mult pe ei i-a aratat https://youtu.be/1i64unAbpTY , https://youtu.be/h45Zyp-a9es , https://youtu.be/mBi93cjZ_7c , Emanuel vorbeste la camera,a devenit obositoare placa cu umilitul !Nimeni ni il obliga sa faca un cuplu daca nu vrea,nimeni nu il obliga sa faca ce vrea ce nu ii place,toata lumea poate fi nominalizata sa plece,nimeni nu este batut in cuie acolo!Asta e valabil pt toti,nu doar pt el!Daca altii accepta inele si adoua zi se si logodesc,daca li se cere un lucru si ei accepta,e problema lor!E [pacat ca nu fac ceea ce simt ,nu e initiativa lor,ci fac ceea ce li se sugereaza!Afara nu ar face asta dar aici,in emisiunea-concurs,e alta treaba,ajung sa fie controlati de niste straini!Pacat! https://youtu.be/19miO7weNsM

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *