Video Online Emisiunea MPFM 5 din 29 octombrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 29 octombrie 2015Startul proaspat al unei noi zile aduce evolutii surprinzatoare in casa Mireasa pentru Fiul Meu. Ce concurenta este covarsita de dorul mamei, dar si ce au sa isi spuna Lavinia si Adriana, aflati astazi de la 11:15 si 14:00! Nicolae se afla in cautarea sufletului pereche. Concurentul a marturisit ca in Casa Mireasa pentru fiul meu exista mai multe fete care ii plac si care ar putea sa-l cucereasca. El nu a recunoscut numele fetelor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Acum cateva zile, Mihaela a dorit sa vorbeasca in particular cu Nicolae. Gestul Mihaelei l-a facut foarte gelos pe Constantin, care fierbea ca un leu in cusca.

Intocmirea listei de cumparaturi a iscat dispute titanice intre fete! Bugetul saptamanal a pornit un razboi in toata regula in casa fetelor!

Emanuel a fost prins la mijloc in cruciada despartirii dintre Crina si Cosmin.

Familia lui Cosmin nu vede cu ochi buni prietenia concurentului cu Emanuel!

Eduard l-a sfatuit pe Cosmin sa isi petreaca timpul cu fetele, nu cu Emanuel!

Cosmin a anuntat-o pe Crina ca relatia lor s-a terminat definitiv, dar ca si-ar dori sa ramana amici.

Dupa ce tatal lui Cosmin i-a facut gay pe fiul lui si pe Emanuel, cel din urma a dorit sa ii dea replica tatalul prietenului lui. Emanuel s-a simtit extrem de jignit de catre tatal lui Cosmin.

Intre Natasa si doamna Luiza a izbucnit un nou conflict de proportii. Natasa a sustinut faptul ca doamna Luiza nu a stiut sa-l educe pe Tudor.

Natasa catre doamna Luiza: “Mai perversi si mai mincinosi ca dumneavoastra si Tudor, nu am vazut!”

Natasa: “Tudor este violent, vulgar si needucat!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *