Video Online Emisiunea MPFM 5 din 29 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 29 septembrie 2015Orice este permis in dragoste si in razboi, iar luptele dintre concurenti se intetesc! Nimeni nu vrea sa ramana de caruta, iar tensiunile devin greu de controlat! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Mihaelei nu-i lipsesc pretendentii. Emanuel a pus ochii pe ea, dar un rival de temut a aparut in peisaj, Constantin. Emanuel da cartile pe fata! Concuretul a vorbit fara menajamente despre concurentii din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Emanuel, declaratii soc: ”Toti prostii s-au cuplat ca sa nu ramana singuri si nefericiti”. Din dragoste, Robert i-a invinetit picioarele Cassanderei. Vizibil jenata, bruneta a incercat sa isi ascunda semnele.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Strategii surprinzatoare au iesit la lumina in casa fetelor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Cassandra a fost prinsa la mijloc in razboiul dintre rivale.

O noua cearta a zguduit casa baietilor! Chiar daca au intrat de curand in casa, neintelegerile dintre concurenti sunt uriase. De aceasta data, Valentin si Mihai au avut un schimb dur de replici. Implicata a fost si Loredana, care i-a reprosat lui Valentin ca este fals.

Cassandra ii este iubita acum, insa la inceputul competitiei, Robert s-a aratat fermecat de frumusetea Adrianei. Mai mult decat atat, concurentul a comparat-o cu o femeie dintr-un videoclip celebru pe care o admira.

Stefan a fost de parere ca si Mihai s-a aratat interesat de Adriana, careia i-a acordat mai multa atentie decat Loredanei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *