Video Online Emisiunea MPFM 5 din 3 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 3 decembrie 2015 Urmează clipe extreme: tensiunile ating cote explozive! Gelozii crezute uitate renasc mai furtunos ca niciodată, prietenii crezute indestructibile se clatină în faţa reproşurilor, iar răfuielile dintre rivali capătă dimensiuni greu de imaginat! Până unde se va ajunge? Descoperiţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Un conflict feroce a izbucnit intre Emanul, Stefan si doamana Maria. Emanuel a fost acuzat ca provoaca scandal in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Emanuel: “Doamna Maria mi-a spus ca sunt nebun!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Au trecut cateva saptamani de cand Cosmin a parasit-o pe Crina si si-a gasit fericirea in bratele Oanei, dar discutiile in contradictoriu dintre acestia nu inceteaza. Crina a marturisit ca nu poate sta la aceeasi masa cu Oana si Cosmin.

Emanuel le-a declarat razboi baietilor din competitie! Reactiile acestora nu s-au lasat asteptate!

Rasturnarile de situatie ce au avut loc in clasament au declansat razboiul in casa! Aurel si Tudor nu mai pot sta sub acelasi acoperis! Afla aici din ce motiv!

Valentina si Aurel sustin ca, atunci cand erau pe punctul de a se desparti, doamna Luiza ii urmarea cu interes! Tentativa de despartire dintre Aurel si Valentina s-a lasat cu insulte la adresa doamnei Luiza!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *