Video Online Emisiunea MPFM 5 din 3 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 3 noiembrie 2015Armonia unui cuplu este greu incercată de remarci tăioase. Care sunt cele mai recente evoluţii ale poveştiilor din competiţie, aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Ana-Maria si Stefan au intampinat probleme de comunicare! Ana-Maria a fost suparata ca Stefan nu o pupa in prezenta Cristinei si a Oanei. Intre Ana-Maria si Stefan, atractia fizica e mai puternica decat reprosurile celorlalti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Bunica lui Stefan si-a avertizat nepotul sa aiba un comportament decent!

Lavinia a fost acuzata ca i-ar fi adus Florentinei o jignire, facand-o “tiganca”, dar Lavinia a negat vehement, spunand ca de fapt doar pe Cosmin l-a facut tigan, la modul de insensibil.

Dupa Gala Saptamanii, concurentii au primit o surpriza dulce si anume, niste torturi, insa dupa ce s-au delectat cu preparatele delicioase, printre fete a izbucnit un scandal urias. Unele dintre mame au fost nemultumite de faptul ca acestea au taiat tortul in miezul noptii. Tortul a iscat un scandal urias printre concurente. Mamele au fost deranjate de gestul fetelor de a-si imparti tortul in miez de noapte.

Loredana si Liliana au imitat-o pe Lavinia in stil ironic. Adriana se teme de puterile Laviniei.

Cosmin si Eduard s-au saturat sa stea in Casa Fetelor. Baietii s-au suparat pe fete, din cauza tortului.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *