Video Online Emisiunea MPFM 5 din 30 decembrie 2015

video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 30 decembrie 2015Urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 30 Decembrie 2015 incepand cu ora 11:15 si 14:00 pe a1. In prima, respectiv a doua parte a emisiunii veti vedea cum se prezinta Constantin si Mihaela dupa ce au sarbatorit ziua lui de nastere. De altfel, nici ceilalti concurenti nu sunt mai prejos, caci au avut parte de mai multe intamplari. Astazi vom vedea ce se petrece intre fete, care este cauza certurilor, cine ia lucruri intentionat si nu le pune la loc sau de ce nu le ajung produsele.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Tot in emisiunea din 30.12.2015, vom vedea ce se mai intampla intre cupluri, ce discutii au avut de dus Aurel si Valentina dar si cum se inteleg cel mai nou cuplu format in casa Mpfm. De altfel, Adriana si Valentin s-au logodit in zilele de sarbatoare, iar cei doi au parte de momente inedite. Ce alte nouati ne va aduce Mirela Vaida dar si care sunt subiectele principale de astazi, vom vedea. De altfel, de Craciun au avut loc numeroase evenimente, momente in care concurentii s-au inteles sau au avut dispute neasteptate. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 Decembrie 2015 de la ora 11:15, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.

Doamna astrolog Minerva a fost invitatul special al emisiunii. Ea a incercat pe rand sa analizeze cuplurile din casa Mireasa pentru fiul meu si sa le calculeze compatibilitatea astrologica, astfel dupa spusele doamnei Minerva Adriana si Valentin sunt cei mai potriviti parteneri, urmati de Mihaela si Constantin, apoi de Nicolae si Emilia, Eduard si Lavinia, Aurel si Valentina, iar spre final de Oana si Cosmin.

Despre cel din urma cuplu, doamna Minerva nu a garantat ca ar fi unul de durata, decat cu anumite compromisuri din partea lor.

In ultima vreme tot mai multi concurenti, chiar si cei care ii erau cei mai buni prieteni, se indoiesc de sinceritatea Emiliei.

Cu cateva zile in urma, Valentina i-a dezvaluit lui Aurel un secret dureros. Dezamagit de reprosurile iubitei lui, Aurel a luat o decizie extrema: vrea sa plece din competitia Mireasa pentru fiul meu, iar Valentina a spus ca-l urmeaza.

Desi relatia lor a rezistat doar o zi, familiile lor au ramas cu resentimente. Doamna Luiza si Tudor s-au simtit jigniti de atitudinea parintilor Florentinei fata de ei.

Valentin i-a dezvaluit Adrianei noi detalii, nestiute pana acum, din trecutul lui amoros.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *