Video Online Emisiunea MPFM 5 din 30 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 30 septembrie 2015Flacara rivalitatilor arde tot mai puternic, iar soaptele de iubire sunt inlocuite de reprosuri dure! Se spun cuvinte grele, replici acide circula nestingherit, iar dragostea este scoasa la mezat! Descoperiti cele mai proaspete evenimente din competitie, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Conversatiile curtenitoare dintre fetele si baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu” aduc un val de speculatii. Valentin si Adriana par sa se apropie. Priviti aici discutiile dintre cei doi concurenti. Emanuel nu vrea sa mai auda de Mihaela, dupa ce concurenta nu i-a raspuns avansurilor: ”Mihaela sa ma ignore, nu vreau sa ma mai bage in seama”, a afirmat acesta.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Conflictul dintre Valentin, Mihai si Loredana a continuat. Valentin nu uita si nu iarta. Cuvintele lui Mihai l-au enervat la culme: ”M-a înjurat de mama. Totul pana la mama!”

Fiorii de iubire au fost spulberati de un urgan de reprosuri. Cassandra i-a cerut lui Robert sa isi revizuiasca atitudinea.

Refuzat de Cristina, Stefan nu stie incotro sa o mai apuce. Actiunile fetelor sunt privite cu suspiciune de concurent.

Oana a fost suspectata de faptul ca s-ar fi despartit de Ciprian, dupa ce a vazut ca nu se afla printre baietii protejati.

Adriana si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare fast, iar la petrecere aceasta a vorbit mai mult cu Nicolae. In urma discutiei avute, concurenta a aflat ca acesta si-a dorit cu ardoare sa fie celebru si si-a incercat norocul la X Factor.

Dupa refuzul Adrianei, Tudor s-ar reorientat. Doamna Luiza a dezvaluit ca Oana ar fi interesata de fiul ei. Dupa aceasta dezvaluire, Oana a recunoscut ca este interesata de Tudor si, mai mult decat atat, cei doi s-au apropiat si au incercat sa se cunoasca mai bine.

Dupa ce a criticat aspectul fizic al unor concurente, Emanuel a facut alte afirmatii incendiare. De aceasta data, el a spus ca Mihaela nu a venit in competitie pentru a-si gasi sufletul pereche, ci pentru a-si face reclama.

Liliana si Ciprian s-au apropiat mai mult ca niciodata, iar atingerile tandre dintre cei doi au fost intens discutate de Robert si Cosmin. Cei doi s-au aratat absolut socati de faptul ca Ciprian a reusit sa se bage in seama cu Liliana.

Alegerea a doi baieti care sa vina in casa fetelor si a mamelor a starnit ample discutii intre fete, iar cea blamata a fost Lavinia, care a fost acuzata ca ar forta lucrurile intre Tudor si Florentina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *