Video Online Emisiunea MPFM 5 din 31 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 31 decembrie 2015Urmariti Editia de Revelion a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 31 Decembrie 2015 incepand cu ora 14:00 pe a1. In Editia Speciala a emisiunii de Revelion va asteapta momente inedite. Ultima zi din an concurentii o petrec cu voie buna si invitati pe masura. In aceasta dupa-amiaza isi vor face aparitia Diana Matei si Taraful Cleante care vor canta si ii vor scoate pe concurenti la dans pe muzica buna. De altfel, acestia vor fi supusi unor jocuri speciale in care vor participa cu totii pentru a trece cumpana dintre ani cu gand bun.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 decembrie 2015 ora 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Tot in Ziua de Revelion a emisiunii din 31.12.2015, vom urmari cum fiecare concurent in parte va trebui sa imite pe cineva din competitie, ceea ce se va lasa cu mult haz. De asemenea, Nicolae va fi sub presiune cand la un joc unde trebuia sa raspunda simplu, a dat-o in bara si a intors tot jocul pe dos. Vedeti cum a iesit Nicolae din aceasta incurcatura, in editia de astazi. De asemenea, nici Andreea Balan si dansatoarele sale nu vor lipsi astazi, unde artista va incinge atmosfera cu miscari extraordinare. Insa, totul se va narui cand vestea cea mare va da buzna peste concurenti. Un cuplu va fi despartit in prag de revelion, pentru ca un concurent va parasi competitia in editia de azi. Un caz unic in istoria competitiei cand un concurent va petrece noaptea de revelion alaturi de cei dragi si nu de colegii sai. Asadar daca ati pierdut sa urmariti emisiunea Mireasa pentru fiul meu, editia de Craciun din 31 Decembrie 2015 de la ora 14:00, mai jos aveti ocazia sa urmariti principalele subiecte Online.

Concurentii au avut parte de o petrecere de sfarsit de an.

Provocare inedita pentru concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu”.

Crina s-a transformat in Adriana, Florentina in Nicolae, Oana in Cristina, Mihaela in Liliana, Eduard in Aurel, iar Adriana in Oana.

Lavinia s-a transformat in Natasa, Loredana in Ciprian, Nicolae in Constantin, iar Natasa in Eduard.

Valentina s-a transformat in Tudor, Ciprian in Florentina, Cosmin in Mihaela, iar Cristina in Lavinia.

Liliana s-a transformat in Valentina, Aurel in Crina, iar Valentin in Cosmin!

Tudor s-a transformat in Loredana, iar Constantin in Emilia.

Clipe triste pentru Nicolae. In ajun de Revelion, Emilia a fost nevoita sa plece din competitie din cauza formalitatilor privind viza de sedere in Romania. Emilia va ramane concurenta cu drepturi depline pana cand se vor rezolva problemele cu viza de sedere din Moldova.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *