Video Online Emisiunea MPFM 5 din 4 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 4 decembrie 2015Ne aflăm în ajunul Finalei Săptămânale, iar tensiunile deja acumulate ameninta sa explodeze! Cum s-a ajuns in acest punct critic? Aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Vulcanul reprosurilor a erupt! Ce si-au spus Mihaela, Valentina si Lavinia? Conflictele dintre mame si fete se amplifica. Doamna Mioara s-a plans ca, desi are putine produse, celelalte concurente nu-i lasa loc in frigider. O cutie de lapte ratacita a declamsat noi dispute intre mame si fete.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. O cutie de lapte rătăcită a turnat benzină pe flacăra disputelor dintre mame și fete. Tensiunile au atins cote explozive. Lavinia si Valentina nu se mai suporta, motiv pentru care si-au adresat vorbe destul de dure una alteia.

Un val de reprosuri s-a abatut asupra Laviniei! Ceilalti concurenți nu sunt de acord cu opiniile ei, motiv pentru care a fost aspru criticata. O activitate ce trebuia sa ii uneasca i-a impartit pe concurenti in tabere rivale! Natasa: “Daca nu am fi filmati, unii concurenti ar recurge la gesturi violente!”

Aurel a facut acuzatii grave la adresa lui Emanuel! Acesta sustine ca ii provoaca pe baietii din casa!

Mihaela si Constantin sunt considerati de Emanuel, principalii inamici! Ajuns la capatul rabdarii din cauza disputelor in care este implicat, Emanuel a taiat în carne vie! Emanuel: “Daca iubita mea s-ar comporta ca Mihaela, as dezmosteni-o!”

Constantin si Mihaela au fost surprinsi in ipostaze incendiare in cabina de proba!

Razboiul dintre Lavinia si Valentina a produs ostilitati intre Aurel si Eduard!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *