Video Online Emisiunea MPFM 5 din 4 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 4 noiembrie 2015Astăzi este o zi cu totul specială pentru mirele săptămânii trecute. Aflaţi care sunt motivele, dar şi care sunt cele mai intense aventuri din competiţie, astăzi, de la 11:15 si ora 14:00! Nicolae a fost analizat de catre fetele din competitie. Adriana a spus despre el ca este foarte inchis, de aceea si-a pierdut rabdarea in incercarea de a-l cunoaste mai bine. Mihaela a ramas imuna la cuvintele dulci ale lui Constantin. Concurentul i-a facut o declaratie de dragoste speciala Mihaelei. Afla aici care sunt intentiile Mihaelei in privinta lui Constantin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Mihaela a marturisit ca nu a fost atrasa pana acum de niciun baiat din casa Mireasa pentru fiul meu.

Emanuel a fost revoltat de atitudinea Mihaelei si a lui Constantin. Emanuel: “Constantin se comporta ca un baiat de 17 ani, iar Mihaela isi bate joc de el!”

Valentina si Aurel au avut parte de mici neintelegeri. Cei doi concurenti au planuri diferite de viitor.

Afirmatia doamnei Luiza, precum ca Valentina ar fi potrivita pentru Tudor, a starnit indignarea doamnei Mioara, bunica lui Aurel. Doamna Luiza catre doamna Mioara: “De ce va e frica?”

O noua zi, o noua discutie aprinsa. De aceasta data, insa, protagoniste sunt Ana Maria si Crina, care si-au reprosat mai multe lucruri. Dupa ce Ana i-a reprosat acesteia ca nu recunoaste ceea ce vorbeste, Crina i-a zis ca e o prietena falsa. Crina, catre Ana Maria: “Te dai prietena, iar apoi scoti “ghearele”!

Dupa ce a starnit o discutie aprinsa intre fete, Lavinia a dorit sa ofere o explicatie privind vorbele spuse. Mai exact, ea a spus că a vorbit doar despre Cosmin, iar Crina a mimat cuvantul respectiv.

La scurt timp dupa ce a fost parasită de Cosmin, Crina a fost sustinuta de Emanuel, care i-a oferit mai multe sfaturi utile. Mai exact, el i-a spus sa aiba incredere in fortele ei si sa fie mai pozitiva, iar ea a interpretat gestul lui intr-un mod inedit, spunand ca acesta ar fi interesat de ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *