Video Online Emisiunea MPFM 5 din 5 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 de azi 5 noiembrie 2015Periplul concurentilor pe taramul iubirii continua printre soapte dragastoase si suspine dureroase! Ce framantari anima trairile indragostitilor aflati azi de la ora 11:15 si 14:00! Desi emisiunea incepuse de cateva minut, Emanuel isi continua pregatirile! Priviti aici cum a reactionat Mirela Boureanu Vaida, in direct, cand l-a surprins pe concurent cum isi aranja parul cu foen-ul. Aseara, concurentii au chefuit pe cinste la petrecerea de ziua lui Valentin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Constantin si Mihaela au mers la o cina romantica, dupa ce s-au ales reciproc. Desi Constantin a zis ca ar face orice pentru inima concurentei, ea a spus ca nu ii impartaseste sentimentele.

Nicolae nu este inca hotarat in privinta fetei cu care doreste sa formeze un cuplu.

Ana-Maria are momente de gelozie pe Stefan, despre care crede ca are ochi si pentru alte fete decat pentru ea. Ana-Maria nu se mai simte fericita in relatia cu Stefan.

Ana-Maria: “Stefan este schimbat, nu-si mai gaseste locul langa mine!”

Cosmin a uitat-o pe Crina si si-a indreptat atentia catre alte fete: Cristina, Liliana si Oana.

Oboseala l-a rapus pe Valentin. Concurentul de la ”Mireasa pentru fiul meu” a motait in timpul emisiunii!

Din cale afara de suparat pe presupunerea Crinei, Emanuel nu-si mai gaseste cuvintele. Emanuel nu iarta nimic: ”Crina m-a tradat!”

La scurt timp dupa ce a parasit-o pe Crina, Cosmin a intrat in vorba cu Liliana, dar si cu alte fete din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Oana: ”Crina nu l-a uitat pe Cosmin, plange pe la colturi dupa el!”

Dupa despartirea de Crina, Cosmin nu duce lipsa de admiratoare. Mai multe fete din casa ”Mireasa pentru fiul meu” fiind interesate de el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *