Video Online Emisiunea MPFM 5 din 5 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 5 octombrie 2015Weekend-ul a trecut, o noua saptamana a inceput! Se poarta discutii cu iz de strategie, nemultumiri bine ascunse ies la iveala, iar fiorii iubirii sunt inlocuiti de cuvinte grele! Ce se petrece in sufletele concurentilor? Descoperiti mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Familia doamnei Mioara s-a marit! Bunica lui Aurel si-a vazut cea de-a saptea nepotica pentru prima oara.

Mirajul Dubaiului i-a apropiat pe Adriana si pe Tudor! Concurenta a recunoscut ca doamna Luiza i-a propus sa faca un cuplu cu Tudor pentru a merge impreuna in Dubai!

Natasa sare la gatul doamnei Luiza! Concurenta a acuzat-o pe mama lui Tudor ca incearca sa isi impuna dominatia asupra fetelor!

Concurentii s-au bucurat sambata de doua ore fara camere si lavaliere! Cosmin a vrut sa afle care sunt trairile Cassandrei in ceea ce il priveste pe Robert, dar Cassandra s-a dat la concurent facandu-l sa inteleaga ca il place. Cosmin si Cassandra au purtat discutii cu subinteles chiar de fata cu Crina.

Imediat ce Robert a plecat, Cassandra si-a indreptat privirile spre Cosmin, caruia i-a propus direct sa formeze un cuplu. In emisiunea de astazi, Cosmin a pus punct relatiei cu Crina si a acceptat propunerea Cassandrei de a face cuplu cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *