Video Online Emisiunea MPFM 5 din 6 noiembrie 2015

emisiunea video online din 6 noiembrie 2015Intortochiate-s caile iubirii, iar framantarile concurentilor le incalcesc pe zi ce trece! Fetele spera, baietii ezita, iar deciziile se lasa asteptate! Incotro se indreapta pasii concurentilor? Descopera astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Baietii au fost nemultumiti, deoarece o parte dintre ei nu fac si nici nu mentin curatenia. Stefan: “Tudor isi abandoneaza hainele murdare sub pat!”, “Nu l-am vazut niciodata pe Alexandru sa dea cu aspiratorul!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Pentru cine bate inima lui Nicolae? Dupa spusele concurentului, Emilia si Loredana se afla in carti, dar cu toate acestea fetele isi doresc ca Nicolae sa fie mai hotarat.

Dupa cina romantica avuta impreuna, Loredana a marturisit ca isi doreste sa formeze un cuplu cu Nicolae.

Emilia i-a spus lui Nicolae ca i-ar placea ca partenerul sa faca orice ca sa o cucereasca.

Prietenia dintre Oana si Mihai prevesteste un nou cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu.

Dupa ce a mers la cina cu Cristina, Alexandru i-a marturisit Oanei ca o place. Deoarece saptamana trecuta, de Halloween, a avut loc tragedia de la Clubul Colectiv, unde au murit in prezent 32 de oameni, iar in Romania au fost 3 zile de doliu, emisiunea nu a mai difuzat scenetele concurentilor. Astazi cele 5 scenete au fost prezentate pe rand si analizate.

Premiul pus in joc este o excursie la Castelul Bran, care va fi castigata de echipa care va primi cele mai multe like-uri pe facebook-ul oficial Mireasa pentru fiul meu. Echipa castigatoare va putea sa-si mai aleaga inca 2 persoane din celelalte echipe cu care sa mearga impreuna in excursie.

Prima echipa a fost formata din: Tudor – Gangsterul, Nicolae – Detinut, Adriana – Fata de Gheata, Emilia – Cadana, Valentin – Ninja, iar sceneta s-a numit Story of my life.

Cea de-a doua echipa a fost formata din: Constantin – Dracula, Loredana – Cleopatra, Natasa – Mireasa Mesua, Alexandru – Imparatul Antonio, Mihaela – Vrajitoarea, iar sceneta s-a numit Dracula.

Echipa cu numarul 3 a fost formata din: Liliana – Regina Inimilor, Cristina – Diavolita Rea, Oana – Mireasa Zombie, Florentina – Super Girl si Cosmin – Dracula, iar sceneta s-a numit Diavolita rea si Regina inimilor.

Echipa a patra a fost formata din: Aurel – Suleyman Magnificul, Stefan – Servitorul lui Suleyman, Valentina – Cadana, Crina – Cadana, Ana – Maria – Mireasa, iar sceneta s-a numit Suleyman Magnificul.

Ultima echipa a fost formata din Lavinia – Femeia posedata, Ciprian – Birjarul Sufletelor, Mihai – Scheletul, Emanuel – Slujitorul Diavolului si Eduard – Diavolul, iar sceneta s-a numit Femeia posedata si Diavolul.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *