Video Online Emisiunea MPFM 5 din 6 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 6 octombrie 2015Intortochiate-s caile iubirii! Sentimente adanci sunt spulberate de actiuni controversate, iar tradari sunt suspectate la tot pasul! Critici dure ies la lumina, iar acuzatiile se tin lant! Competitia s-a transformat intr-un camp de lupta, iar razboiul se anunta necrutator, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cosmin a pus capat relatiei cu Crina pentru a se apropia de Cassandra! Din acest motiv, Cassandra a acuzat-o pe Lavinia ca face si desface cuplurile din competitie! Cassandra le-a declarat razboi Crinei si Laviniei! Baietii au criticat-o foarte dur pe Cassandra. Acestia au sustinut ca ea este vinovata pentru fuga lui Robert!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Cassandra a facut acuzatii grave la adresa lui Cosmin. Concurenta este de parere ca daca era barbat adevarat si o placea pe Crina, nu se lasa fermecat de ea! Cassandra: “Cosmin s-a folosit de mine pentru a scapa de Crina!”

Cassandra este convinsa ca se va intoarce la Robert, iar el o va primi. S-au apropiat mult de cand Robert a fost eliminat din competitie, insa Cosmin a sustinut cu vehementa ca nu este interesat de Cassandra. De cealalta parte insa, concurenta a spus ca acesta o place, insa nu avea incredere in ea si i-a oferit un ultimatum pentru a-i spune daca vrea sau nu sa formeze un cuplu.

Si-a dorit sa se apropie mai mult de Cosmin, insa raceala cu care a fost tratata a distrus-o pe Crina. Dezamagita si extrem de trista, concurenta le-a marturisit fetelor, printre lacrimi, ca nu va mai forma un cuplu cu Cosmin.

Tensiunea a atins cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu, caci Crina a fost socata sa afle despre gestul iubitului ei, Cosmin, care a sarutat-o pe Cassandra. Desi el a spus ca a fost o ratacire de moment si o vrea in continuare pe Crina, altii au spus ca a fost de fapt victima Cassandrei.

Baietii au criticat intens atitudinea Cassandrei, care a trecut de la Robert la Cosmin, dar mama concurentei a intervenit in direct. Dezamagita de reactiile concurentilor la adresa Cassandrei, aceasta i-a reprosat lui Eduard ca a vorbit urat despre fiica ei.

De asemenea, si tatal lui Cosmin a dorit sa intervina pentru a-si arata nemultumirea fata de comportamentul afisat de fiul lui. Tatal lui Cosmin a contestat vehement apropierea de Cassandra si si-a sfatuit fiul sa se intoarca la Crina.

Dupa ce a starnit numeroase discutii in casa Mireasa pentru fiul meu, Cassandra a decis sa plece acasa, iar astazi i s-a oferit aceasta sansa. Cassandra a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu cu asumarea rigorilor contractuale. Cassandra a plecat cu gandul de a-l recuceri pe Robert.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *