Video Online Emisiunea MPFM 5 din 7 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 7 decembrie 2015O nouă săptămână începe: atmosfera sărbătorilor de iarnă a pătruns în Casa „Mireasă pentru fiul meu”, iar dragostea pluteşte in aer! Soarele straluceste pe strada iubirii, dar nori de gelozie se ridică ameninţător la orizont! Descoperiţi mai multe, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! In emisiunea de astazi, concurentii au primit mesaje audio din partea familiei, cu ocazia Sarbatorilor de iarna. De ceva timp s-au apropiat foarte mult, iar din 3 decembrie, Emilia si Nicolae formeaza cel mai nou cuplu din competitie. Atat familia Emiliei, cat si familia lui Nicolae sunt de acord cu relatia celor doi concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Un buchet de flori a incurcat periculos itele iubirii pentru Nicolae si Emilia. Lorendana si Nicolae au primit un buchet de flori de sustinatori, dar reactia lui Nicolae a indignat-o pe Loredana.

La sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a aflat ca nu se mai numara printre protejati, Emanuel a sarit gardul. Din pacate, insa, acesta si-a ranit piciorul, iar acum se afla in spital, avand o fractura multipla.

Chiar daca se afla pe un pat de spital si a suferit o interventie chirurgicala, concurentul a intrat, in direct, prin Skype, unde a vorbit despre starea sa de sanatate. Astfel, Emanuel a marturisit ca a suferit o fractura multipla grava si va mai avea nevoie de o operatie. Totusi, el se simte bine, pentru ca ia calmante.

A mai ramas putin timp pana la Craciun, iar fetele din competitie incep sa resimta mai tare dorul de cei dragi. Liliana si Lavinia au izbucnit in lacrimi astazi, dupa ce si-au auzit mamele pentru prima data de la intrarea in casa.

Liliana a plans in seara de Sf. Nicolae de dorul lui Lutu, fostul ei iubit. In emisiunea de astazi, Lutu a intervenit telefonic pentru a stat de vorba cu concurenta. Baiatul este dispus sa se impace cu Liliana, daca ea isi doreste acest lucru.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *