Video Online Emisiunea MPFM 5 din 7 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 7 octombrie 2015Iubiri nemarturisite apar la orizont, iar scanteile geloziei plutesc amenintator: concurentii stau pe un butoi cu pulbere ce poate exploda in orice moment! Ce flirturi interzise sunt ascunse de ochi banuitori? Descoperiti mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cristina si Stefan au intrerupt orice forma de comunicare! De aceea, de ceva timp, concurentul isi petrece mai mult timp in compania Anei- Maria, ramasa fara cuplu dupa plecarea lui Alin. Profitand de aceasta situatie, Ana-Maria i-a cerut lui Stefan sa mearga impreuna in Dubai!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Stefan: “M-am apropiat de Ana-Maria pentru a descoperi anumite reactii!”

Doamna Luiza a fost acuzata ca ii urmareste pe ceilalti concurenti. Doamna Maria a sarit la gatul doamnei Luiza! Bunica lui Stefan sustine ca mama lui Tudor o vrea pe Cristina pentru fiul ei, si de aceea il urmareste pe Stefan!

Ana-Maria a declarat ca a pus ochii pe mai multi baieti, prin care si Emanuel! Ana-Maria: “Imi place de Emanuel!”

In replica, concurentul a spus ca nici nu se poate pune problema formarii unui cuplu intre ei!

De asemenea, Ana-Maria a stat mai mult de vorba si cu Alexandru, care i-a propus fetei sa se cunoasca mai bine. La scurt timp dupa ce Cassandra a parasit competitia, Cosmin s-a apropiat de Crina si a incercat sa-si explice gestul. Astfel, acesta i-a spus concurentei ca nu ar fi “lasat friptura de acasa pentru a manca un hamburger in oras.”

A sarutat-o pe Cassandra, dar acum o vrea pe Crina. Explicatia lui Cosmin: “A fost doar un joc! Nu as fi avut o relatie cu Cassandra!”

In timp ce Cosmin trecea printr-o “criza existentiala”, Ana Maria petrecea mult timp in compania celor doua fete implicate in trio si anume, Crina si Cassandra. Astfel, aceasta le-a oferit sfaturi ambelor fete, iar acum a fost acuzata de ipocrizie.

Ana-Maria a fost acuzata ca ar fi o prietena falsa! Afla aici ce “rol” a jucat ea in trio-ul Cassandra-Cosmin-Crina.

Nu a format inca un cuplu, dar este cu “ochii in patru”. Emanuel stie foarte bine ce vrea, astfel ca analizeaza atent comportamentul fetelor, dar cu toate acestea concurentul nu-si doreste sa fie un catelus, fapt pentru care cantareste bine orice decizie pe care o ia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *